DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti Regaly do kancelarie

DECO - Štýlové kovové regály s drevenými policami pre Vášu domácnosť sú tu!

0%

Potrebujete vymeniť nábytok? Hľadáte flexibilné a štýlové úložné riešenie pre svoju domácnosť? Potom pre Vás máme dobrú správu – rozšírili sme našu ponuku o moderné drevené regály do domácnosti! Či už máte malý byt s obmedzeným priestorom, alebo jednoducho len hľadáte modernejší a sofistikovanejší variant úložného priestoru, naše nové drevené police ponúkajú flexibilitu a eleganciu, ktorú potrebujete. Vďaka nastaviteľným prvkom zostávajú tieto regálové systémy štýlové a flexibilné, nech sa deje čokoľvek!

V dnešnom článku by sme Vám radi povedali viac o tom, prečo sme sa rozhodli pre regály s drevenými policami, ako sa líšia od iných typov regálov a ako ich môžete čo najefektívnejšie využívať. Poďme na to!

Prečo regály s drevenými policami?

Drevené police sme zvolili preto, že drevo je jedným z trvalo najudržateľnejších a najekologickejších materiálov. Navyše dodáva každej miestnosti hrejivú a príjemnú atmosféru. Na rozdiel od plastových či kovových políc je drevo tiež viac odolné proti poškriabaniu alebo inému poškodeniu, preto sú výrobky z neho trvanlivejšie.

Výhody regálov s drevenými policami

Drevené police sú praktické, funkčné a vyzerajú nadčasovo, ale aké sú ich ďalšie výhody? A prečo by ste mali investovať do drevených políc?

1. Trvanlivosť a odolnosť

Kovové regály s drevenými policami obvykle vydržia dlhšie ako plastové alebo tenké plechové a sú menej náchylné na poškodenie.

2. Univerzálnosť

Vďaka modulárnej povahe drevených políc ich možno použiť na rôzne účely, napríklad ako regál na knihy, regál na rastliny alebo ako úložný priestor na oblečenie či doplnky a suveníry z ciest.

3. Udržateľnosť

Drevo je šetrnejšie k životnému prostrediu a jednoduchšie obnoviteľné ako väčšina iných materiálov na výrobu regálov. Pokiaľ si teda ceníte udržateľnosť, drevené regály sú pre Vás ideálnou voľbou.

4. Estetika

Kombinácia subtílnych čiernych kovových stojin a prírodných drevených políc prispievajú ku kráse celého interiéru. Prirodzené textúry dreva pomôžu dizajnovo zatraktívniť každú miestnosť a dodať jej útulný a príjemný vzhľad.

Regály v škandinávskom štýle sú známe svojou jednoduchou eleganciou a minimalistickou estetikou. Sú elegantne navrhnuté a majú čisté línie, vďaka ktorým pôsobí miestnosť upratane a neprepchato. To však nie je všetko. Regály s drevenými policami v škandinávskom štýle sú vyrobené z prírodných materiálov, dreva a kovu, čo im dodáva na kráse a odolnosti. Tiež sú modulárne, čo znamená, že ich môžete plne prispôsobiť Vašim potrebám. Z toho dôvodu sú ideálnou voľbou do akejkoľvek miestnosti vo vašej domácnosti. Navyše drevo pôsobí na človeka upokojujúcim dojmom.

Ako môžete regály s drevenými policami využívať?

Či už vlastníte malý byt alebo veľký dom, drevené regály Vám ponúkajú mnoho výhod. Modulárne a prispôsobiteľné prvky našich nových regálov s drevenými policami Vám umožnia efektívnejšie využiť priestor a zároveň krásne vybaviť Vašu domácnosť. Možno máte aj objemné alebo neforemné predmety, ktoré sa ťažko ukladajú alebo organizujú. Drevené police ponúkajú pre tento problém skvelé riešenie a pomôžu Vám s organizáciou a ukladaním…

... vo vysnívanom šatníku

Prečo sú modulárne regály s drevenými policami ideálnym riešením pre šatníkovú skriňu? Po prvé, ponúkajú neuveriteľnú flexibilitu, ktorá umožňuje maximálne využiť dostupný priestor. Môžete si ich vybrať v rôznych veľkostiach a tvaroch a prispôsobiť tak šatníkovú skriňu svojim konkrétnym potrebám. Po druhé sú robustné, odolné a vydržia roky, čo znamená, že za svoje peniaze získate nadštandardnú hodnotu. Navyše ponúkajú prirodzenú a príťažlivú estetiku, ktorá dodá každej miestnosti hrejivú a príjemnú atmosféru. Tak na čo ešte čakáte? Vytvorte si šatníkovú skriňu, o ktorej ste vždy snívali, s našimi novými regálmi radu DECO!

Ako domáca pracovňa (home office)...

Naše nové DECO regály obsahujú všetko, čo potrebujete na vytvorenie dokonalého pracovného priestoru. A chaos sa stane minulosťou. Či už sa jedná o malý pracovný kút alebo celú pracovňu, ponúkame riešenie na ukladanie pracovných vecí presne pre Vás!

Elegantný dizajn drevených políc, ktorý je príjemný na pohľad a zároveň poskytuje praktické úložné priestory, ktoré esteticky vylepšia každý kút a nerozptyľujú Vašu pozornosť. Knihy, katalógy, príručky, šanóny… budete mať viac ako dosť miesta na usporiadanie všetkého, čo potrebujete na svoju prácu. Navyše je tu integrovaný praktický pracovný stôl, kde notebook, monitor atď. nájdu svoje miesto.

Ako dekoratívne regály do kuchyne…

Ozvláštnite svoju kuchyňu výberom dizajnových regálov do kuchyne, ktoré sú nielen praktické, ale aj štýlové! Či už si vyberiete jednotlivé nástenné police na uloženie všetkého korenia, alebo väčší policový systém, ako je samotne stojaci kuchynský regál, naše drevené regály do kuchyne dobre vyzerajú a ľahko sa udržujú. Popustite uzdu svojej kreativite - vyberte si veľkosť, ktorá sa Vám najlepšie hodí, a pridajte ďalšie extra police. Police je možné tiež pripevniť v rôznych výškach, aby úplne vyhovovali Vašim potrebám.

Ako štýlové regály do obývačky...

Na rozdiel od ťažkých a objemných skríň môžu naše nové kovové regály s drevenými policami dodať obývacej izbe alebo jedálni pocit vzdušnosti a otvorenosti. Sú tiež veľmi flexibilné a dajú sa ľahko prispôsobiť štýlu každej miestnosti. Môžete ich tiež použiť ako predelenie medzi rôznymi zónami v miestnosti a vytvoriť tak aj v menšom priestore pocit súkromia. A nezabúdajme, že drevené police pôsobia útulne a príjemne a Vaše poklady z ciest alebo dekorácie budú na nich vyzerať jednoducho skvele. Prečo sa teda trápiť s ťažkými skriňami, keď si môžete užívať kúzlo a všestrannosť otvorených moderných regálov pre obývacie izby a jedálne?

Objavte celý náš nový sortiment…

Dúfame, že Vám tento článok na našom blogu priblížil výhody a možnosti našich nových kovových regálov s drevenými policami. Pokiaľ hľadáte praktický a krásne vyzerajúci policový systém pre svoj domov, určite si prezrite náš nový rad DECO. Vďaka modulárnemu dizajnu môžete všetko ľahko prispôsobiť a preskladať bez obáv, že sa Vám niečo nezmestí. Regály DECO sú tiež ľahko rozšíriteľné, vďaka čomu sa Váš domov zvládne prispôsobiť zmenám, ktoré život prináša – bez ohľadu na to, či sú malé alebo veľké.

Tešíme sa, keď vám predstavíme ďalšie možnosti a pomôžeme vám nájsť ideálne drevené regály pre váš domov. Neváhajte nás kontaktovať a poďme spoločne navrhnúť a vytvoriť priestor, ktorý bude funkčný aj krásny!

...spolu s kovovými policami máme teraz pre každého niečo!

Pokiaľ chcete svojmu domovu alebo firme dodať štýl a udržateľnosť, je teraz tá správna chvíľa. Naše nové regály rady DECO zahŕňajú rad vysoko kvalitných kovových regálov s drevenými policami, ktoré rozžiaria každý obytný aj pracovný priestor.

Okrem toho si samozrejme môžete zaobstarať kvalitné kovové regály do garáže, záťažové regály do skladu a ďalšie regály pre akékoľvek úlohy! Prezrite si ich ešte dnes - nebudete ľutovať!

 

Aký druh regálov hľadáte? 

 

Kinderregale    

      Regaly do detskej izby           

Kovové regály do obývačky   

   Regály do obývačky                   

0 Komentárov
Predchádzajúce Najlepšie kancelárske regály od Majster Regál - náš sprievodca výberom Ďalej Regály do posilňovne - dokonalý úložný priestor pre fitness vybavenie
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály