0%

Predstavte si nasledujúcu situáciu: Vaša spoločnosť úspešne napreduje, dostávate čoraz viac objednávok a Váš zisk stúpa. Aké sú však možné negatívne následky na Vašu spoločnosť?

· Nedostatok miesta a menej možností skladovania v dôsledku zvýšenej dokumentácie, navýšenia sortimentu alebo dodatočného pracovného materiálu.

· Neporiadok v dokumentoch - bez primeraného systému usporiadania sa skôr alebo neskôr „utopíte“ do všetkých svojich papieroch

· Zvýšené nebezpečenstvo úrazu na pracovisku, pretože zamestnanci sa už nemôžu bezpečne pohybovať alebo hrozí, že regálové police  sa pod záťažou zlomia.

· Zvýšené riziko robenia chýb, pretože podklady, dokumenty alebo tovar nie sú správne uložené a zamestnanci strácajú prehľad v preťaženom systéme.

Toto je len niekoľko príkladov možných dôsledkov rýchleho rastu Vášho podnikania. Aj keď je firma úspešná, nemusí mať k dispozícii dostatok finančných prostriedkov na rozširovanie svojich skladov. Prípadne naopak, aj keď má spoločnosť k dispozícii potrebné finančné prostriedky, nevie nájsť vhodný sklad. Ako teda vyriešiť takúto situáciu rýchlo a lacno?

Okrem možnosti prenajatia nového väčšieho skladu môžete optimalizovať svoj existujúci sklad. Efektívnym využitím každého voľného miesta môžete vytvoriť ďalší priestor a tým čo najefektívnejšie využiť svoj sklad. Regálové systémy umožňujú flexibilné usporiadanie podľa potrieb zákazníka a následne rozšírenie pomocou kovových stojín. Regálový systém tak neustále rastie spolu s vašou spoločnosťou.

Za týmto účelom Vám ponúkame vhodné riešenia pomocou našich kovových regálových systémov. S regálmi od Majster Regál máte možnosť navrhnutia vlastného regálového systému, ktorý dokonale vyhovuje potrebám a podmienkam Vašej firmy. Zostavte si sami svoj robustný regálový systém pomocou kovových stojín a prineste poriadok a štruktúru do svojich skladových priestorov.

Ako je to možné? Vďaka maximálnej stabilite a rozmanitosti sa kovové stojiny prispôsobia Vašim požiadavkám a spĺňajú tak tie najnáročnejšie  požiadavky zákazníka. Majster Regál ponúka tri rôzne druhy kovových stojín:

Klasické L-profily:

  1. L- profil pre bezskrutkové celokovové regály
  2. L- profil pre skrutkové regály

Nové estetické stojiny T-profilu:

  1. T-profil pre bezskrutkové celokovové regály

  

Vytvorenie skladových priestorov pomocou regálových systémov - Majster Regál

Na vytvorenie priestoru nie sú vždy potrebné skrutkové kovové regály, kde je polica uchytená o stojinu pomocou skrutiek a regály umiestnené vedľa seba. Kovové regály môžu byť tiež rozšírené pomocou prídavných modulov a stojín T-profilu, takže regál je prakticky vyrobený na mieru. Všeobecne sa tieto regály vyznačujú vysokou nosnosťou a spoľahlivou stabilitou. Vysoká kvalita zaručuje bezpečnosť, stabilitu a dostatok úložného priestoru na vysokej úrovni. Pomocou niekoľkých klikov nájdete policový systém podľa vašich predstáv vhodný do akéhokoľvek priestoru.

Rozšírenie kovových regálov pomocou prídavných modulov je výhodnejším riešením nielen pre peňaženku, ale aj optimálnym riešením pre bezpečnosť firmy. Rozšírenie kovových regálov pomocou prídavných modulov robí konštrukciu ešte odolnejšou a robustnejšou. Pomocou prídavných modulov a T -profilov máte navyše možnosť skladovať veľké a objemné predmety nielen na policiach ale aj pod nimi. Stojina T- profilu sa vyznačuje nielen svojím  praktickým použitím, ale aj skvelým dizajnom, dierované otvory totiž nie sú na vonkajšej strane viditeľné.

Naše regálové systémy s kovovými stojinami patria medzi najlepšie spôsoby ako vytvoriť viac miesta a profesionálne usporiadanie vo Vašich priestoroch. Okrem klasických regálov alebo regálových systémov máte tiež možnosť použiť kovové stojiny na zostavenie pracovného stola s úložným priestorom pod ním.

Zaujali Vás tieto informácie? Navštívte preto našu stránku a zostavte si vhodný regálový systém. Ak potrebujete pomoc, náš milý a odborne zaškolený zákaznícky servis je Vám vždy k dispozícii.

Objavte teraz naše priemyselné regály PROFESSIONAL, regály do skladu, kancelárie a kovové regály pre Vašu garáž či dielňu!