0%

Čas lásky a pokoja je už tu. Najkrajšie sviatky roka, počas ktorých sa tak trochu všetko zastaví a príjemne naladí. Bez doplnkov a dekorácií to však nikdy nebude ono. Nakúpiť si v obchode to, čo vám urobí radosť, nie je najmenší problém. Starosti sa môžu objaviť v momente, ak budete chcieť všetko zladiť so zvyškom vášho interiéru. Množstvo vianočných dekorácií a ozdôb treba predsa vhodne rozmiestniť, aby ste ich krásu vedeli spolu s celou rodinou v daný okamih správne oceniť. Aby to nebolo pre vás utrpenie, ponúkame vám jednoduché riešenie.

 

Moderné police, ktoré rozžiaria vaše Vianoce.

Vianočná výzdoba je úrodným poľom pre kreatívne nápady. Veď kde inde môžete tak dobre uplatniť a ukázať svoje schopnosti a zručností? Samozrejme, hlavným atribútom vianočnej výzdoby je stále krásne zelený stromček. Občas ho však chceme nahradiť niečím originálnejším a netradične kreatívnym.

Niečím, vďaka čomu bude vianočná výzdoba interiéru oslavou našej fantázie, zodpovedať najnovším módnym trendom a zároveň mať stále toho klasického „ducha Vianoc“. No a všetky tieto želania vám naše kovové regály bez najmenších problémov vyplnia.

1-moderne-regaly-na-vianoce-detail-blog

Odolný a vizuálne príjemný materiál

Túžite po tom, aby boli vaše Vianoce jedinečné a krásne? S minimom doplnkov bude dosahovanie tohto cieľa ľahké. Kvantita predsa nie je automaticky znakom bohatstva ani pokoja. Veď množstvo doplnkov a vianočných dekorácií vám nezaručí spokojnosť ani hojnosť pohodlia. Práve naopak, dostaví sa chaos, ktorý vás vyvedie z miery. Aby ste tomu predišli a upozornili na krásu originálnych vianočných doplnkov, snažte sa, aby ich nebolo na regáloch príliš veľa. V jednoduchosti je predsa krása.

Materiál kovových regálov od Majster Regál je pre organizovanie vianočného priestoru ideálny, pričom nerozhodujú ani okolité podmienky. Kovová konštrukcia znesie naozaj veľa a jednoduchá inštalácia vám pomôže v plnení stanoveného cieľa. Pomôže s organizáciou a dekorovaním priestoru, ktorý musí vo vás vyvolávať pozitívne emócie a dobrú náladu.

2-moderne-regaly-na-vianoce-darceky-blog

Jednoduchá inštalácia a moderná vianočná dekorácia

Výhodou regálov do domácnosti alebo detskej izby je, okrem ich materiálového prevedenia, jednoduchý spôsob zloženia. Bezskrutkové regály vám pomôžu vytvoriť pre uloženie vianočných ozdôb a dekorácií dostatočne veľký priestor bez akejkoľvek námahy.

S jednoduchým montážnym návodom zvládnete zmontovať regál veľmi jednoducho, rýchlo a bez použitia špeciálneho náradia alebo nástrojov. Uložiť si všetky vianočné ozdoby alebo dekorácie na policiach, ktorých nosnosť je mimoriadne veľká, nebude potom ten najmenší problém. Ich jednotlivé detaily, krásu a lesk vianočných dekorácií môžete nakoniec zvýrazniť osvetlením, ktoré na regály upevníte naozaj jednoducho.

3-moderne-regaly-na-vianoce-finalny-blog

Originálny doplnok, ktorý vám bude slúžiť po celý rok

Vytvorenie vianočnej nálady je v interiéri dnes vďaka ponuke obchodov veľmi jednoduché. Problém však môže byť v priestore, do ktorého sa budú umiestňovať. Výhodou regálov do pivnice či do domácnosti však je, že sú otvorené, takže nielen prirodzené svetlo, ale aj dostatok voľného miesta bude krásu a lesk vianočných ozdôb zvýrazňovať. A keď sa Vianoce skončia, regál môžete využívať po celý rok na knihy, v kúpeľni alebo v detskej izbe. Ak si ešte stále neviete vybrať ten správny regál pre vás, vyskúšajte náš konfigurátor na regály, kde taktiež nájdete regály vhodné do vašej garáže či dielne.