DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály pre firmy a kancelárie Regaly do obchodu

10 výhod kovových regálov v obchode

0%

10 výhod kovových regálov v obchode

Žijeme v pokročilom digitálnom veku, ale pre efektívnu prácu tradičné nástroje, zariadenia, a taktiež rôzne marketingové materiály. Mnohé spoločnosti uprednostňujú skladovanie produktov s možnosťou rýchleho presunu, ukladania a vykladania. Z tohto dôvodu, jeden z najnenápadnejších skladovacích nástrojov – kovový regál – sa stáva tým najcennejším. Skladové kovové regály hrajú zásadnú úlohu pri zvyšovaní organizácie, efektívnosti a produktivity. Skladové regálové systémy môžu zlepšiť úspech spoločnosti a zefektívniť predaj a skladovanie. Ste pripravení dozvedieť sa viac? Prinášame vám 10 výhod skladovacích kovových regálov v obchodoch.

 

1. Intuitívne skladovanie

Jednou z najväčších výhod skladových kovových regálov je ich schopnosť pomôcť podnikom organizovať tovar. Od dokumentov až po lekárske vybavenie, knihy, oblečenie, hračky, kozmetiku a pod. Policové regály vám pomôžu s usporiadaním produktov, ktoré udržiavajú vašu firmu a obchod v chode. Ak ste sa niekedy prehrabávali hromadami neprehľadných záznamov alebo ste museli hľadať zariadenia, ktoré ste aktuálne potrebovali a boli uložené v obrovskom sklade, viete, aké dôležité je nájsť to, čo hľadáte, čo najrýchlejšie a najjednoduchšie. Neporiadok a zmätok dokážu skomplikovať nie jeden proces vo vašej spoločnosti. 

 

2. Zvýšená efektivita

Zakaždým, keď musí váš zamestnanec stráviť 10 minút hľadaním položky, ktorú potrebuje, je to 10 minút, ktoré nestrávi efektívnou prácou. Dobre organizované policové  kovové regály umožňujú vašim zamestnancom rýchlo a efektívne nájsť to, čo potrebujú, čo prispieva k hladkému pracovnému toku.

 

3. Optimalizácia priestoru

Priestor = šetrenie nákladov pre firmy, ktoré prenajímajú skladové priestory alebo potrebujú chrániť cenný úložný priestor. Skladové kovové regály umožňujú podnikom využiť každý centimeter priestoru, vrátane toho vertikálneho, pre odkladanie najdôležitejších produktov. Využitím policových regálov môžete výrazne uvoľniť priestor a zlepšiť plynulosť prevádzky. 

10 výhod kovových regálov v obchode

 

4. Redukcia straty tovaru

Skladové kovové regály dávajú každej hodnotnej obchodnej spoločnosti jej jedinečné miesto. Tieto nástroje nie len že zefektívňujú priestor, ale zamedzujú strate tovaru. Namiesto toho, aby ste mali nejaký nevhodný nábytok či skladový nástroj zastrčený niekde v rohu miestnosti, kde materiál budete ťažko hľadať, vaši zamestnanci môžu nájsť všetko, čo potrebujú na vykonávanie svojej práce v priestranných policových regáloch. Skladové policové systémy zvyšujú celkovú viditeľnosť a dostupnosť všetkých vašich produktov a náradia.

 

5. Bezpečné uchovávanie predmetov

Skladovanie predmetov na nesprávnom mieste môže viesť k veľkým škodám. Napríklad dôležité dokumenty, predmety, ležiace vo vlhkom prostredí môžu byť náchylné na plesne alebo dokonca na zuby zvedavého tvora. Zariadenia položené na chatrnom stole alebo pracovnej doske môžu spadnúť a  rozbiť sa na malé kúsky. Keď sú predmety umiestnené na kovových regáloch, majú bezpečné a stabilné miesto. Veľmi užitočné je aj skladové príslušenstvo, ktoré udrží vaše predmety v suchu bez zbytočných obáv. 

 

6. Jednoduchá montáž

Úložné kovové regály obchodu Majster Regál sa dodávajú p dieloch, ale nebojte sa. Dajú sa rýchlo a jednoducho zložiť. Na ich skladanie nepotrebujete žiadne špeciálne náradie, okrem ochranných rukavíc. Jednotlivé diely zásuvných regálov stačí vložiť do otvorov stojín a upevniť ich za pomoci gumeného kladivka. Vo väčšine prípadov môžete regálové systémy postaviť v ten istý deň, ako ich dostanete.

 

7. Všestrannosť

Je pravdepodobné, že vaše podnikanie bude časom rásť a meniť sa. Vaše skladové kovové regály  sa môžu prispôsobiť podľa potreby. Pri niektorých regálových systémoch môžete pridať police alebo ich rozšíriť o ďalšie doplnkové prvky. Je možné pridať viac kovových regálov a vytvoriť celý komplex regálových jednotiek. 

 

8. Trvácnosť

Keď rôzne zariadenia zlyhajú, ich výmena môže stáť množstvo peňazí. Je to nepríjemnosť, ktorá môže narušiť obchodné operácie. Našťastie kovové regálové systémy majú dlhú životnosť a sľubujú, že budú stabilné po mnoho rokov. Tieto regálové systémy dokážu uniesť veľké bremená a vydržia nízke ale aj vysoké teploty. Ak hľadáte spoľahlivosť, kovové policové regály sú tou správnou cestou.

 

9. Zvýšená bezpečnosť pri práci

Preplnený obchod alebo sklad predstavuje bezpečnostné riziko pre vašich zamestnancov a zákazníkov. Niekto môže zakopnúť o materiál, tovar ponechaný na podlahe alebo môžu na zamestnanca spadnúť nestabilné a zle uložené krabice. Regálové systémy môžu pomôcť zlepšiť bezpečnosť vašej kancelárie alebo obchodu tým, že vás zbavia neporiadku. Do policových kovových regálov sa vždy oplatí investovať. 

10 výhod kovových regálov v obchode

 

10. Zvýšená produktivita

Keď sú tovar a predajné položky usporiadané viditeľne a dostupne, vaši zamestnanci môžu robiť svoju prácu lepšie a efektívnejšie. Namiesto toho, aby ste trávili čas hľadaním materiálov, zakopávaním o zariadenie alebo hromadením ďalších krabíc v rohu priestorov, sa môžu zamestnanci sústrediť na dôležitejšie úlohy a generovať väčší zisk pre váš podnik. Za relatívne malú investíciu môžu skladové kovové regály znamenať obrovský benefit vášho podnikania!

 

 

Vaša firma je jedinečná, čo znamená, že máte jedinečné potreby v oblasti skladovania. Pri pohľade na vhodný skladový priestor zvážte investíciu do konkrétnych možností skladovania, ktoré sú prispôsobené vašim potrebám. Ak napríklad potrebujete skladovať ťažký tovar, dobrý nápad sú regály s vysokou záťažou. Ak hľadáte špecifický regál, vyskúšajte náš nový online konfigurátor

Nezabudnite nás sledovať na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin a napíšte nám.

 

 

Aký druh regálov hľadáte? 

regaly pre firmy         kovové regály do skladu           

     Kvalitné regály pre firmy                      Kovové regály do skladu               

0 Komentárov
Predchádzajúce Starostlivosť o rastliny za pomoci regálov – top 15 Ďalej Najväčšie výhody prenosných boxov na náradie
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály