0%

Vytvorenie dokonalého súladu a harmónie riešime v interiéri pomocou rôznych moderných a multifunkčných doplnkov. Dobrá organizácia a od nej závislá vysoká miera efektivity práce sa však cení aj v priemysle, výrobe alebo skladoch. Práve tie sú často určené na jednoduché uloženie a efektívne triedenie tovaru alebo materiálu. A nakoľko úspešnosť akéhokoľvek projektu závisí od toho, aké riešenie si pre jeho jednoduchú realizáciu zvolíte, pozrieme sa na spôsob, ktorý vám pomôže nielen s organizáciou a uskladnením tovaru, ale aj optimalizáciou celého priestoru.

Kovové profesionálne regály pre sklad, garáž alebo dielňu vyriešia naraz dve kľúčové úlohy: unesú veľkú váhu bez obmedzenia možností skladovania a poskytnú vám pohodlný prístup k obsahu políc bez veľkého namáhania.

 

Profesionálne kovové regály

Tieto moderné skladové systémy od Majster Regál sú postavené na modulárnom základe, čo umožňuje ich umiestnenie do akejkoľvek miestnosti pri využití maximálneho výškového priestoru. Vďaka dobre premyslenej hĺbke a šírke políc sa do nich zmestí akýkoľvek náklad, vybavenie alebo spotrebný tovar, ktorého špecifickým rozmerom môžete výšku políc a využitie regálov jednoducho a vždy prispôsobiť.

Pokiaľ teda hľadáte a potrebujete niečo pre zabezpečenie jednoduchej a plynulej prevádzky alebo skladu, neváhajte požiadať Majstra Regálov o radu. Vyberie a ponúkne vám vhodné skladovacie riešenie, ktoré môžete pokojne aplikovať aj do dielne.

1-regaly-pre-profesionalny-biznis

 

Skladujte bez obmedzení a s pohodlným prístupom k obsahu

Prefabrikované kovové regály sú určené predovšetkým do skladovacích priestorov, kde sa nachádza objemnejší tovar alebo náklad a vyskytujú náročnejšie podmienky na jeho skladovanie. Oceníte ich aj v situáciách, počas ktorých potrebujete organizovať dlhodobé alebo dočasné, sezónne skladovanie tovaru v garáži.

Nesmierne veľkou výhodou bezskrutkového systému profesionálnych RIVET regálov je ich jednoduchá a rýchla montáž a demontáž. Jednotlivé kompaktné prvky sa navyše ľahko prepravujú bez toho, aby ste k tomu potrebovali univerzálne a špeciálne zariadenie.

Vďaka svojej jednoduchej a silnej konštrukcii zvládnu tieto regály aj neuveriteľné zaťaženie. V závislosti od konfigurácie a konštrukcie to môže byť od 600 do 1000 kg na policu, vďaka čomu sa postarajú regály do skladu alebo predajne o neštandardný tovar a racionálne využitie každého priestoru.

Konštrukcia profesionálnych kovových regálov je vyrobená z vysoko pevnej ocele, všetky prvky sú zároveň starostlivo ošetrené antikoróznymi zlúčeninami, vďaka čomu je ich možné používať v neizolovaných miestnostiach s vysokou vlhkosťou a prašnosťou v akomkoľvek ročnom období.

2-detail-longspan-regaly-pre-profesionalny-biznis

 

Uľahčite si výber s online konfigurátorom

Dokonalý skladovací systém z kovovej konštrukcie je v ponuke vo výhodnej cene. Aby bolo ale využitie profesionálnych regálov do skladu alebo garáže maximálne a komfortné a našla sa optimálna konfigurácia, je vhodné vypočítať ich potenciálne zaťaženie. Tu sa odporúča brať do úvahy dve dôležité hodnoty:

 

  • celkové zaťaženie regálu, teda koľko znesie samostatná časť celého systému;
  • zaťaženie police, ktoré definuje váhový limit pre jednu policu.

 

V súvislosti s nosnosťou regálov by ste tiež mali vziať do úvahy aj objemovú hmotnosť tovaru. Kým na uloženie ľahších predmetov môžete využiť špeciálne nosnosti regálov do domácnosti v rozmedzí od 80 do 180 kg na policu. Kovové regály PROFESSIONAL s HDF alebo drevotrieskovou DTD doskou zvládnu záťaž až do 1000 kg na policu.

3-detail-longspan-regaly-pre-profesionalny-biznis

Z toho všetkého vyplýva, že pri výbere vhodných regálov je dobré si vopred premyslieť aj sortiment a objemy tovaru, naplánovať, kde budú v sklade jednotlivé sekcie umiestnené a ako vám bude tovar v nich prístupný.

Všetko si premerajte a s konfigurátorom na regály potom vhodný regál vyberajte. Nezabudnite do konfigurátora zadať správnu výšku a šírku regálov, pričom myslite aj na hĺbku a počet políc. K dispozícii je vám aj výber na základe farby regálov a materiálu police, takže možnosti sú naozaj obrovské.

Ak sa teda zameriate na všetky dôležité detaily, vyberiete si nielen nový regál na pneumatiky, do obchodu alebo závodu. S univerzálnym skladovacím systémom od Majstra Regálov optimalizujete priestor aj v domácnosti, kde si vďaka pevnej konštrukcii zorganizujete aj tú najmenšiu kúpeľňu, špajzu či hračky v detskej izbe.

Dúfame, že naše rady Vám boli nápomocné a nezabudnite nás navštíviť aj na iných online platformách. Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.