0%


Výber kovových policových regálov na trhu je obrovský a každý potencionálny zákazník hľadá pomer cena – výkon. Existujú online obchody, ako ten náš, kde nájdete kvalitné úložné regálové systémy za nízke ceny. Môžete tu nájsť elegantné, moderné, nastaviteľné a odolné bezskrutkové regály alebo skrutkové policové kovové regály za menej ako 100 EUR.

Na čo by ste sa mali sústrediť pri kúpe regálového systému? Policové regály majú rôzne vlastnosti, použitie a kvalitu. Naše kovové regály sú vyrobené v Európe a plne certifikované známym certifikátom TÜV Rheinlands, ktorý ručí za kvalitu, bezpečnosť a trvácnosť. Ak sa bavíme o kvalite, sme presvedčení, že v našom internetovom obchode môžeme hovoriť aj o výhodnej cene. Okrem toho si nemusíte robiť starosti s nákladmi na doručenie, pretože bez ohľadu na to, aká náročná a veľká je Vaša objednávka, dodanie je kompletne zadarmo pri objednávke nad 25 €.

V tomto blogu Vám predstavíme 5 regálov, ktoré sú u našich zákazníkov veľmi obľúbené a ktoré môžete získať za menej ako 100 EUR.

1. Skrutkový kovový regál 200x60x40, 5 políc, 100kg na policu za 52,80€

Skrutkový kovový regál sa používa hlavne v pivniciach a domácnostiach, v laboratóriách, kanceláriách, archívoch, univerzitách alebo skladoch a rôznych obchodoch. Montáž trvá o trochu dlhšie ako zostavenie bezskrutkových kovových regálov, pretože musíte utiahnuť každú skrutku a maticu. Následne je regál stabilný a pevný.

Je to celokovový regál s pozinkovanou povrchovou úpravou. Vďaka tomu získava vysokú odolnosť voči korózii a je vhodný aj do vlhkého prostredia. Police je možné upevniť do akejkoľvek výšky regálu, podľa Vami potrebných parametrov. Regálový systém má nosnosť 100 kg na jednu policu. Skrutkový regál 200x60x40 cm je možné kombinovať s akýmkoľvek regálom z príslušnej kategórie skrutkových regálov, pretože sa k sebe jednoducho pripájajú skrutkami. Takisto môžete dokúpiť aj extra police v prípade, že predom definovaný počet Vám nevyhovuje. Možností je mnoho a tento regál je právom obľúbený medzi zákazníkmi.

Skrutkovy regal


2. Bezskrutkový celokovový regál profilu L, 200x60x30 cm, 4 police, záťaž 250 kg na policu za 64,90 €

Bezskrutkové celokovové regály profilu L sú využívané kanceláriách, študovniach, ale aj doma v pivnici či v obývacej izbe, v obchodoch a menších skladoch. Ideálna kombinácia modrej kovovej konštrukcie a kvalitných pozinkovaných kovových políc vytvára z policového systému produkt vysokej kvality a moderného dizajnu. Aj tento regál ponúka možnosť nastavenia výšky políc podľa individuálnej potreby. Montáž regálu je veľmi jednoduchá a zvládnete ju aj sám bez akejkoľvek pomoci. Komponenty sa do seba zasúvajú cez moderný „plug-in“ systém a jediné čo potrebujete sú ochranné rukavice a gumené kladivo. Prebieha naozaj rýchlo a do pár minút máte regál postavený. Regálový systém udrží až 250 kg záťaže na jednu policu pri rovnomernom rozložení.

Ak chcete rozšíriť regál na regálový policový systém, odporúčame kúpiť prídavné moduly so stojinou profilu T, alebo kompletný regál z rovnomernej kategórie. Ich cena začína od 70€ + a získate špičkovú regálovú zostavu. Regály profilu T majú tú výhodu, že potrebujete len 2 stojiny profilu T, aby ste pripojili ďalší regálový systém. Dostanete produkt vysokej kvality a produkt najmodernejšieho dizajnu, aký internetový obchod ponúka.

Bezskrutkovy regal


3. Bezskrutkový kovový rohový regál RIVET v antracitovej farbe 180x90x45x65,5 cm, 4 police, 250 kg na jednu policu

Bezskrutkový kovový rohový regál je inovatívnym riešením pre optimálne, maximálne a efektívne využitie priestoru. Už sa nemusíte viac obávať rohov miestností a zbytočne nevyužitého priestoru. Samotný rohový regál je vhodný na kratšie steny, ale v prípade, že steny sú dlhé, je možné zakúpiť „Corner pack“ systém, zložený z hlavného rohového regálu a regálov rovnakej farby, výšky a hĺbky za výhodné ceny.

Rohový regálový systém funguje na báze „plug in“ technológie RIVET a vďaka tomu je jeho montáž rýchla, presná a výsledok je veľmi stabilný. Má pomerne vysokú záťaž na jednu policu, 250 kg. Aj tento regál stojí menej ako 100 €.

rohovy regal


4. Bezskrutkový kovový regál s HDF policou, 180x120x60 cm, 5 políc, 250 kg na jednu policu, za 54,90 €.

Bezskrutkový kovový regál s HDF policou pre vysoké zaťaženie je jeden z našich najobľúbenejších a najpredávanejších policových regálov za posledné mesiace. Záťaž na policu je v rozpätí 250 – 400 kg na jednu policu, v závislosti od konkrétneho výrobku. Je na Vás ako rozložíte police v regály, do akej výšky a koľko samotných políc použijete. V niektorých prípadoch zákazníci police vynechávajú, aby vytvorili väčší priestor pre rozmernejšie záťaže. Regál je obzvlášť flexibilný a vhodný do garáže, pivnice a dielne. V zinkovej farbe je taktiež odolný voči vlhkosti a tým pádom chránený pred koróziou.

Kovový regál je možné rozdeliť na dva rovnako veľké pracovné stoly, vhodné do dielne. Zákazníci ho používajú taktiež ako stôl do predajne, konferenčný stolík, dokonca aj ako stôl do pracovne. Jeho montáž je rýchla, bezproblémová za pomoci „plug in“ zasúvacieho systému.

rohovy regal


5. Bezskrutkový kovový regál s HDF policou modrej farby, 220x120x60, 4 police, 360 kg na jednu policu, už od 64,90 €

Prvé čo Vás môže napadnúť pri pohľade na regál v týchto rozmeroch je, že cena bude zrejme príliš vysoká a určite sa do 100 € nezmestíte. To v našom prípade vôbec neplatí. Tento regál je presne to, čomu hovoríme pomer cena – výkon. Právom patrí medzi to najlepšie a najpopulárnejšie, čo náš internetový obchod ponúka. Je veľmi podobný predošlému produktu na štvrtej pozícii s rozdielom farby, hrúbky ocele a vyššou záťažou na jednu policu od 360 do 400 kg. Vďaka svojej robustnosti sa často používa v priemysle, skladoch, dielňach alebo jednoducho doma v suteréne alebo v garáži. Za spomínanú cenu je to jedna z najlepších možností a určite nebudete kúpu ľutovať.

rohovy regal

Dúfame, že sa Vám náš nový blog páčil a aj vďaka nám nájdete vhodný kovový policový regál, ktorý splní všetky Vaše požiadavky. Ak si stále nie ste istí, vyskúšajte náš konfigurátor regálových systémov. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte náš bezplatný, priateľský a odborný zákaznícky servis.


Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte náš bezplatný, priateľský a odborný zákaznícky servis.


V e-shope Majster Regál taktiež nájdete aj regály do garáže, do dielne, do špajze či pivnice, ale taktiež aj regály na pneumatiky. Neváhajte použiť náš konfigurátor na kovové regály, alebo prejdite priamo na kategóriu pre regály na hračky, do detskej izby alebo do kúpeľne.

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.