DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály pre firmy a kancelárie Regaly pre gastronomiu

5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru

0%

5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru

Blíži sa veľký nápor pre celý turistický svet. Posledné dni hlásia reštaurácie, hotely, bary a kaviarne očakávaný obrovský nárast návštevnosti. Po ťažkom roku neustálych obmedzení sa gastronomický priemysel a cestovný ruch rozbehol. Je dôležité, aby sme všetci pomohli, aby sa tieto podniky opäť postavili na nohy, aj našim prispením. Reštaurácie, hotely, bary a kaviarne sa museli pripraviť a nakúpiť množstvo potravín, alkoholických a nealkoholických nápojov, surovín, materiálu ale aj nové kusy nábytku a rôzneho príslušenstva. Ale kam to všetko uložiť? Aké je najlepšie, najvýhodnejšie a najefektívnejšie riešenie skladovania všetkého, čo potrebujú? Majster Regál pre vás pripravil zoznam tých najlepších kovových policových regálových systémov, s ktorými problém skladovania nebude žiadnym problémov. 

Prinášame top 5 produktov, ktoré vás zaručene nesklamú nie len svojou cenou, ale aj konštrukciou, funkčnosťou a individuálnymi vlastnosťami. 

 

  1. Celokovový skrutkový regál – 200x100x50

Celokovové skrutkové regály sú veľmi jednoduchým riešením najmä pre bary a pohostinstvá, ľudovo povedané, naše slovenské krčmy. Ich výhodou je kompletná povrchová úprava zo zinkovej ocele. Tým pádom majú vysokú odolnosť voči korózii a oxidácii. Majú skrutkovú montáž (skrutky M8), ktorú zvládnete do niekoľkých minút. Veľkou výhodou je ich variabilita a možnosť spájať regály medzi sebou a vytvárať modulárne kovové regálové systémy. S nosnosťou 100 kg na policu sa nemusíte obávať o bezpečnosť akéhokoľvek tovaru. Vybrali sme jeden z najpopulárnejších skrutkových regálov s rozmerom 200x100x50 cm s piatimi policami. Má kompaktnú veľkosť výšky 2 metre, takže pri nakladaní tovaru nie je nutné využívať rebrík. Tento skladový prvok sa často využíva ako stojan na fľaše alebo polica na víno a alkohol. Nemusíte sa obávať, vlhkosť a kvapaliny regálu nedokážu nijak ublížiť. Vaše drinky a nápoje budú v maximálnom bezpečí. 

 

  1. Bezskrutkový kovový regál s HDF policou 180x120x45

Medzi najvhodnejšie regály do špajze patrí jednoznačne bezskrutkový kovový regál s HDF policou v zinkovom prevedení. Je to veľký pomocník do každej reštaurácie a vinárne pre sklad pečiva a čerstvých surovín. Je známy ako tradičný policový systém do kuchyne. Má drevenú HDF policu, ktorá je kvalitne spracovaná a jej údržba je jednoduchá (oproti DTD drevotrieske). Regály do kuchyne majú rýchlu a jednoduchú montáž, pri čom potrebujete iba gumené kladivo a ochranné rukavice. Regály je možné rovnomerne zaťažiť až 250 kg na policu, čo je pre tovar v reštaurácii úplne dostačujúce. Najpopulárnejším z ponuky je bezskrutkový kovový regál s HDF policou v rozmere 180x120x45 cm a piatimi policami. Tento rozmer je kompaktný a ponúka výborný prístup k uloženému tovaru na policiach. Regál je typicky pomer ceny a kvality. V prípade potreby je ho možné rozdeliť na dva menšie regály výšky 88 cm. Ideálny pomocník každej reštaurácie. 

5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru

5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru

 

  1. Rohový policový regál 180x90x45x64,5

Ideálny a jedinečný pomocník do každej pivnice, skladu, vinárne, reštaurácie a hotela. Často nazývaný ako rohový regál do špajze. Kompaktný rozmer, antracitová lakovaná povrchová úprava v matnom prevedení, jednoduchá montáž a sofistikovaná konštrukcia. Týmto všetkým sa môže pýšiť jeden z najpopulárnejších produktov vôbec. Využíva najnovšiu technológiu montáže RIVET za pomoci kovových nitov. Obrovskou výhodou je možnosť využitia všetkých kútov miestnosti a možnosti rozšírenia regálmi z rovnomennej kategórie hĺbky 45 cm. Udrží až 250 kg na policu pri rovnomernom rozložení tovaru. Chcete mať v gastronomickom priemysle trendový skladovací nábytok najnovšej technológie? Rohový policový regál je priam ušitý pre vás. 

 

  1. Celokovový regál s drôtenou policou 180x180x60

Hľadáte regál s vysokou nosnosťou na policu, ktorý bude vo všetkých smeroch odolný voči korózii? Chcete moderný systém , na ktorý sa môžete vždy spoľahnúť? Celokovové bezskrutkové regály RIVET s drôtenou policou sú jedny z najkvalitnejších kovových regálov, aké môžete nájsť. Kvalitná konštrukcia, zinková povrchová úprava kostry regálu a samotnej police, vysoká nosnosť a odolnosť. Vynikajúce vlastnosti nového RIVET systému robia z týchto policových regálov to najlepšie, čo Majster Regál ponúka. Výborné regály do reštaurácie, kuchyne a aj spoľahlivý pomocník do väčšieho skladu v hoteli. Ideálny na skladovanie olejov, fliaš, prepraviek s nápojmi, ovocia, krabíc a debničiek. Víťazom tejto kategórie je jednoznačne kovový regál s drôtenou policou s rozmerom 180x180x60 cm so 4 policami. Veľký regál pre veľkú záťaž. Hravo zvláda náklad až 400 kg na policu. Čo viac treba dodať, je to kapitán tejto posádky. 

5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru

5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru

 

  1. Professional 200x210x45

Pán obrovský. Jeden z najsilnejších regálov na celom online trhu nikdy neurazí. Regály z kategórie Professional sú nekompromisné. Záťaž od 600-100 kg na policu je dych-berúca. Silná konštrukcia, kostra vysokej hrúbky ocele, pevné HDF alebo DTD police, sú piliermi tejto kategórie. Do veľkých skladov hotela, diskoték a barov je to pomocník, ktoré hľadáte. Môžete do neho naložiť všetko, sudy, náradie, taniere, poháre, prepravky, krabice vína... všetko čo vás napadne. Tento policový systém nepozná kompromisy. Vybrali sme bezskrutkový kovových regál Professional so záťažou 600 kg na jednu policou modrej farby. S rozmermi 200x210x45 cm je vhodný do veľkých a stredne veľkých skladov. Na počudovanie je jeho montáž rýchla, jednoduchá a nezaberie veľa času. Kvôli samotnej hmotnosti je nutné vykonávať montáž vo dvojici.  Ako už býva zvykom, potrebujete len gumené kladivo a ochranné rukavice. A v niektorých prípadoch aj veľké svaly. 

 

Čo hovoríte na nás zoznam piatich policových systémov? Viete si vo vašej reštaurácii, vinárni, v bare alebo kaviarni predstaviť iný produkt? Napíšte nám a radi sa necháme inšpirovať. Netrafili sme vami požadované rozmery? Použite náš konfigurátor regálov. A nezabúdajte nás sledovať aj na našich sociálnych médiách ako je facebook, instagram, pinterest alebo linkedin. Tešíme sa na Vaše dotazy. 

Je čas si užívať leto na plno! 

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do špajze           Kovové regály do obývačky            regaly pre firmy

     Kovové regály do špajze                Kovové regály do obývačky                Kvalitné regály pre firmy

0 Komentárov
Predchádzajúce Odolné regály do záhrady, na terasy a balkóny Ďalej Organizácia hračiek metódou KonMari
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály