DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti

Odolné regály do záhrady, na terasy a balkóny

0%

Odolne regaly zahrady terasy balkony

Policové kovové regály, odolné voči poveternostným vplyvom vhodné na balkóny, terasy alebo do záhrady sú zaujímavou témou, pretože sú praktické organizačné systémy. Ponúkajú dostatok úložného priestoru na uskladnenie malého i veľkého záhradného náradia, ako sú záhradnícke nožnice, pílky, sekery, kosačky a mnoho iných. Sú taktiež využívané ako držiak na rastliny, dekoráciu, či ako zástena pre zachovanie súkromia. Kovové záhradné regály sú ideálne do záhrady, skleníka, alebo ako sklad ťažkého palivového dreva. Vysvetlíme vám výhody a predstavíme vám kovové police odolné voči poveternostným vplyvom, ktoré sú ideálne na použitie v záhrade, na terase alebo na balkóne!

 

Rôzne využitie kovových regálových systémov

V domácnosti ale aj podnikoch je záhrada alebo balkón priestorom vhodným na uloženie mnohých vecí. Vďaka policovým kovovým regálom je všetko po ruke. Od vankúšov na záhradný nábytok až po doplnky na gril, záhradné rukavice a hadice. Naše robustné kovové regály  odolné voči poveternostným vplyvom sú taktiež vhodné ako police na rastliny. Napriek tomu musia kovové regály odolávať veľkému tlaku a ťažisku, ktorému zvyčajne nemusia odolávať v interiéroch. 

Dôležitý bod, ktorý by sa mal brať do úvahy je umiestnenie policových regálov v exteriéri. V exteriéri musia byť v chránenom a zakrytom priestore, ale niektoré typy zakryté byť vôbec nemusia. Aké sú to a kde sa používajú? Sú vystavené vlhkosti? Všetky tieto otázky by ste mali brať do úvahy pri rozhodovaní o kúpe kovových regálov odolných voči poveternostným vplyvom na záhradu alebo balkón. 

Pri nákupe by ste mali určite dbať na vysokú kvalitu a správny materiál. Na voľnom priestranstve sú policové kovové regály často vystavené nepriaznivým poveternostným podmienkam a musia odolávať nielen prírodným silám, ale aj tekutinám, ako je napríklad postrek vodou z kvetov a rastlín. Môžu a budú umiestnené priamo na celokovovom záhradnom regály, takže sa nemusíte obávať. Je kompletne kovový a skrutkový v zinkovej povrchovej úprave. Vysoko odolný pred koróziou a oxidáciou. So zaťažením 100 kg na policu síce nemôžete rátať s ukladaním tých aj ťažších vecí, ale pri rovnomernom rozložení viete vytvoriť veľmi pekný a odolný systém, ktorý určite zaujme. 

Okrem tradičných celokovových regálov nájdete u nás aj jeden netradičný, ale za to veľmi nápaditý a funkčný zinkový rohový regál s HDF policou. Pýtate sa, ako vám pomôže drevená HDF polica, ak chcete mať produkt vo vonkajšom priestore. HDF police viete nalakovať, obaliť a prípadne chrániť glazúrou. zinkovy rohovy regal s HDF policou

 

Odporúčame venovať veľkú pozornosť nosnosti a materiálu policového regálu. Najmä ak má regál do záhrady zostať po celý rok vonku, je nevyhnutné zabezpečiť, aby bol materiál nehrdzavejúci. 

 

Kovové police odolné proti poveternostným vplyvom na balkóny, záhrady a terasy

Vhodné miesto pre kovový regálový systém odolný voči poveternostným vplyvom nájdete jednoducho na vašej záhrade, terase alebo balkóne. Systém je možné využiť aj na dekoratívne účely. Či už ako praktický a doplnkový úložný priestor alebo estetická vonkajšia záhradná polica. Regály na terasu alebo balkón môžete ozdobiť klasickými rastlinami a kvetmi ako sú tulipány, petúnie a sedmokrásky, alebo bylinkami, ako je bazalka, petržlen, pažítka vďaka ktorým si vychutnáte čerstvé studené šaláty.

Konkrétne regály dvoch kategórií sú výborné ako kvetinová policová stena. Skrutkové celokovové regály. Sú kompletne zo zinku a odolné pred koróziou. 100 kg na jednu policu je dostačujúcich na akékoľvek rastliny. Obrovskou výhodou je možnosť otočiť police na ruby a vytvoriť policu so zachytávačom vody, na ktorú budete ukladať kvetináče. Vytvoríte tzv. kvetinovú vonkajšiu policu. Čo poviete? Znie to super, že áno? 

Druhým typom regálu je bezskrutkový Rivet systém s drôtenou policou. Je to kvalitný regál s nosnosťou od 300 až 400 kg na policu. Je kompletne zo zinku a tým pádom je vhodný na kvety, rastliny ale aj na všetky tekutiny, sudy, fľaše, vedrá a pod. Jedná sa o vysokú konštrukčnú kvalitu a odolnosť. 

      bezskrutkovy Rivet system s drotenou policou      Odolne regaly zahrady terasy balkony

 

Odolné regály do skleníka

Kovové policové regály sú odolné voči poveternostným vplyvom a preto sú vhodným pomocníkom aj do skleníka. Tam by rastliny mali byť udržiavané v praktickej potrebnej výške. Vodné zariadenie, ktoré slúži na zvlhčovanie by tu nemalo spôsobovať žiadne problémy. Naše kovové regály ponúkajú priestor pre rastliny všetkých druhov v rôznych šírkach a výškach. Tzv. rastlinné police môžu byť inštalované v rôznych výškach a môžu byť prispôsobené potrebám rastlín a vybavenia potrebného na údržbu. Mimochodom, veľmi príjemne sa pozerá na dobre zásobený regálový systém s farebnými rastlinami na policiach. Pri plánovaní zohľadnite nielen priestor, ktorý máte k dispozícii vo svojom skleníku, ale aj prirodzené a umelé osvetlenie. Niektoré rastliny potrebujú viac svetla, zatiaľ čo iné uprednostňujú tienisté a tmavé priestory. Naše oceľové regály pre skleníky sú vhodné na pestovanie rastlín, na uskladnenie debničiek alebo ako úložný priestor pre ďalšie byliny a kvety, ako aj doplnky na zalievanie pôdy a vodné hadice. Opäť je tým najlepším riešením bezskrutkový Rivet systém s drôtenou policou, spomínaný v odseku predtým. 

 

Skladovanie dreva

Dôležitou súčasťou exteriéru je sklad dreva na spaľovanie. Palivové drevo, materiály pre krb alebo kachle je možné skladovať pomerne jednoducho . Drevo v nich nielen že dobre vyzerá, ale výrazne uľahčuje vyberanie dreva z políc. Obzvlášť vhodné sú kryté, zastrešené a chránené vonkajšie priestory, ako je napríklad krytá terasa alebo prístrešok za domom. 

Výhody sú jasné, drevo je uložené na suchom a vzdušnom mieste a je ľahšie prístupné. Palivové drevo je vždy uložené vonku. Celý rok na slnečnom, suchom a dobre vetranom mieste, kde sa nemôže vytvárať pleseň a mnoho vlhkosti. Pre tento typ skladovania v záhrade sú vhodné bezskrutkové policové systémy s HDF drevovláknitou policou RIVET. V zinkovom prevedení sú chránené pred koróziou a hrdzou.

Odolne regaly zahrady terasy balkony

 

Už veríte, že kovové regálové systémy sú tým najlepším a najdostupnejším nábytkom pre vašu záhradu, terasu, balkón alebo skleník? K tomu sú odolné pred vetrom, vonkajšími vplyvmi, sú pevné a stabilné. Napíšte nám názor do komentárov, alebo nás kontaktuje na sociálnych médiách, ako je facebook, instagram, pinterest alebo linkedin. Máte záujem o regál, no neviete presne aký rozmer a typ vám vyhovuje? Vyskúšajte náš konfigurátor regálov.

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Regaly na kvety               Rohové kovové regály              Kovové regály do garáže

           Regaly na kvety                              Rohové kovové regály                           Kovové regály do garáže

0 Komentárov
Predchádzajúce Keď sa regál stane filmovou hviezdou Ďalej 5 najlepších kovových regálov do reštaurácie, hotela a baru
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály