Regaly do pivnice

5 najlepších kovových regálov do pivnice | Majster Regál

0%

5 beste Metallregale

Na trhu je dnes veľmi rozmanitý výber kovových policových regálov. Avšak, môže to spôsobiť veľký zmätok pre zákazníka. Ktorý obchod a ktorý regál je ten najlepší? V prvom rade je dôležité pozrieť sa na rozmery a nosnosť kovového regálu na jednu policu. Je potrebné zvýšiť pozornosť pri výbere regálov na základe štruktúry a možnosti nastavenia políc a samotnej modularity. Estetika a samotný dizajn zohráva tiež veľmi vysokú úlohu a často práve to vie rozhodnúť. A nemôžeme zabúdať na faktor, ktorý je ten najdôležitejší, a to je pomer cena – výkon.

Obchod Majster Regál ponúka širokú škálu rôznych kovových, skladovacích regálových systémov. Ako nájdete ten najvhodnejší policový regál určený práve pre Vás? Môžete použiť náš konfigurátor kovových regálov alebo môžete pokračovať v čítaní tohto blogu, v ktorom sa dozviete, ktorých 5 policových systémov je vhodných do Vašej pivnice. V našich kategóriách regálov vhodných do domácnosti a pivnice je na výber príliš veľa produktov, a preto Vám chceme predstaviť policové regály aj z iných kategórii, ktoré môžete smelo využiť vo Vašej pivnici.

 

1. Celokovové regály profilu L a T

Celokovové zásuvné policové regály profilu L a T patria medzi to najlepšie, čo môžete na e-shope kúpiť. Sú dizajnovou perlou všetkých uvedených produktov. Ich výhodou je multifunkčnosť a použijete ich takmer všade, aj v pivnici. Sú ideálne na ukladanie ľahších a stredných bremien, ako sú pamätné predmety, krabice s letným alebo zimným oblečením, tenisové a hokejové príslušenstvo alebo iné športové pomôcky. Regály sú kompletne bezskrutkové, to znamená, že nemusíte strácať čas skrutkovaním komponentov do seba a nepotrebujete špeciálne náradie pre montáž, len ochranné rukavice a gumové kladivo. Kovové police môžete vkladať do Vami zvolenej výšky a môžete kombinovať regály profilu L a profilu T, pretože sú plne kompatibilné a ľahko vytvoríte komplex regálových systémov aj za pomoci prídavných modulov. Záťaž na jednu policu je 250 kg a preto je regál dostatočne silný na rôznorodé objekty. Kostra regálu je pevná, odolná a vysokej hrúbky ocele. Polica je kompletne zo zinku a odolná pred koróziou. Ak chcete moderný regál, ktorý je maximálne spoľahlivý, celokovový zásuvný regál profilu L a T je správnou voľbou.

celokovove-regaly-profilu-l-a-t

 

2. Bezskrutkové s HDF policou

Ak hľadáte niečo pevnejšie, ale nie zas prehnane veľké, bezskrutkové kovové regály s HDF policou sú správnou kúpou. Dokážu uniesť ťažké bremená a na jednu policu unesú záťaž od 250 – 400 kg. Ak máte väčšie alebo objemné predmety, ktoré nie je ľahké uskladniť, ako napríklad detská sedačka alebo kočík, pre tento regál to nie je žiadny problém. Sú vhodné na ukladanie materiálu, náradia, škatúľ, zásob a mnoho iného. Dajú sa kúpiť v dvoch farebných prevedeniach, zinkové, ktoré ponúkajú zvýšenú ochranu pred koróziou a lakované modré, ktoré sú odolnejšie pred mechanickým poškodením a sú vizuálne príťažlivejšie. Police sú typu HDF - drevovláknité dosky, ktoré sú menej citlivé na vlhkosť, majú vysokú hustotu a vysoký koeficient nárazu.

Bezskrutkové kovové regály s HDF policou majú jednu výnimočnú vlastnosť, a to je možnosť rozloženia na dva pracovné stoly. Tým pádom ho môžete použiť ako skladovací nábytok, ale aj ako pracovnú plochu pre hobby a DIY majstrov. Tieto regály sú ekvivalentom pomeru ceny a výkonu.

bezskrutkove-s-hdf-policou

 

3. Rohový regál a Corner Pack

Máte veľmi malý suterén, alebo pivnicu? Chcete pokryť 100% celkového priestoru? Práve pre Vás je tu najnovší model z obchodu Majster Regál – Rohový regál. Zostavenie rohového policového regálu netrvá dlho, pretože taktiež využíva technológiu „plug in“, kde sa komponenty do seba zasúvajú a nepotrebujete žiadne špeciálne náradie pre montáž. Odporúčame však minimálne dvoch ľudí. Celková nosnosť rohového regálu je 250 kg. Má hĺbku 45 cm, čo umožňuje kombináciu bezskrutkových kovových regálov s rovnakou hĺbkou. V ponuke nájdete aj výhodné Corner Pack balenia, ktoré vždy tvorí jeden rohový kovový regál a dva prídavné bezskrutkové regály s HDF policou s rovnakou hĺbkou. Ich výhoda je prémiová cena.

Rohový regál je dokonalým spoločníkom do pivnice a komory v prípade, že nechcete strácať kopec nevyužitého priestoru.

rohovy-regal-a-cornerpack

 

4. Bezskrutkový kovový regál s drôtenou policou

Je Vašou vášňou záhrada a práce na nej? V tom prípade máme pre Vás bezskrutkové kovové regály s drôtenou policou, ktoré tento účel 100% napĺňajú. Už sa nemusíte obávať, čo spraviť so špinavými topánkami alebo záhradným náradím. Drôtená polica má jednoduchú údržbu a ľahko sa čistí. Regály nie sú ideálne len pre našich záhradkárov, ale taktiež pre skladovanie mastných, vlhkých alebo biologických výrobkov, ako sú kýble s farbami, autopríslušenstvo, oleje, živočíšny materiál a pod. Montáž je rýchla a jednoduchá, pretože využívajú „plug in“ zásuvný systém najnovšej RIVET technológie, ktorý je momentálne najžiadanejší spôsob konštrukcie regálov. Taktiež sa dajú rozložiť na dva menšie pracovné stoly. V prípade, že Vám drôtená polica nevyhovuje, sú k dispozícii aj bezskrutkové regály s HDF policou rovnakej konštrukcie. Celkové zaťaženie spomínaných regál na jednu policu sa hýbe od 300 – 400 kg.

bezskrutkovy-kovovy-regal-s-drotenou-policou

 

5. Regál “Strong”

Ako názov napovedá, tento produkt je naozaj silný a pevný. Dokáže uniesť až 800 kg na jednu policu a je to jeden z tých najsilnejších regálov do pivnice a komory ako môžete kúpiť. Je ideálnym riešením pre tých, ktorí svoju pivnicu využívajú ako sklad, alebo dielňu. Ťažké záťaže a vybavenie nie je pre regál STRONG žiadny problém. Napriek svojím parametrom je tento regál veľmi elegantný. Má zinkové drôtené police a jeho kostra je v antracitovo sivej farbe. Je to kus priemyselného nábytku, za ktorý sa nikto hanbiť nebude.

regal-strong

Dúfame, že sa nám podarilo inšpirovať Vás a pomôcť Vám pri rozhodovaní pri kúpe regálov do Vašej pivnice. Ak máte ďalšie otázky, náš zákaznícky servis vám vždy rád pomôže.

Nezabúdajte, všetky naše kovové policové regály majú záruku až 5 rokov.

 

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Rohové kovové regály             Kovové regály do garáže             Kovové regály do pivnice

      Rohové kovové regály                      Kovové regály do garáže                   Kovové regály do pivnice

0 Komentárov
Predchádzajúce V čase koronavírusu voľte regály, ktoré sa dezinfekciou nezničia! Ďalej Ako prispôsobiť kovový regál pre ťažké zariadenia
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top