Regály do garáže

8 tipov, ako udržiavať poriadok v garáži

0%

8 tipov, ako udržiavať poriadok v garáži

Rekonštrukcia garáže sa môže spočiatku zdať ako náročná alebo pre niektorých takmer nemožná úloha. Potrebujete premeniť jeden veľký neporiadok na dobre zorganizovanú garáž? Žiadny problém! Stačí si všetko rozložiť na menšie úlohy. Vytvorte si vlastnú a zorganizovanú garáž  okamžite pomocou inteligentných kovových policových regálov a príslušenstva, ako sú koše, vešiaky, boxov a mnoho ďalších.

Naša rada: Investujte do dobrého organizačného systému. Najprv si rozmyslite všetko, čo potrebujete využívať pravidelne, príležitostne, sezónne alebo zriedkavo. Nebojte sa, tá práca stojí za to!

 

1. Na uchytenie a odloženie  drobných predmetov použite stenu na náradie

Steny na náradie sú tu už dlho a existuje dôvod, prečo nevyšli z módy. Sú jednoduché, cenovo dostupné, neuveriteľne efektívne a dajú sa použiť v celej domácnosti, či už v obývačke alebo v  špajzy. Stena na náradie v garáži môže udržať takmer akýkoľvek nástroje alebo menší materiál. Je ideálna na využitie voľného miesta na stene. Pomocou háčikov a odkladacích priehradiek sa dajú tiež znova a znova preorganizovať.

Skôr ako si vyhrniete rukávy a pustíte sa do práce, premyslite si, čo vlastne chcete v garáži skladovať. Vypracte garáž, zbavte sa nepotrebných predmetov a nevyužiteľné veci kľudne darujte, ak ich nechcete vyhadzovať. 

2. Využite kombináciu otvoreného a uzavretého úložiska

Garážové kovové regály sú skvelým spôsobom, ako vytvárať poriadok v priestore. Rozhodnite sa pre otvorené aj uzavreté možnosti skladovania, aby ste nevyužívané predmety udržali mimo dohľadu a často používané predmety boli pohodlne na očiach, na dosah ruky. Navyše, trend otvorených regálov je obľúbený u každého, kto chce vytvoriť garáž hodnú príspevku Pinterestu!

Zvoľte si rovnováhu medzi otvoreným a uzavretým úložným priestorom. Vaša garáž bude na pohľad čistá, uprataná a organizovaná, aj keď to tak v realite nemusí naozaj byť. Zoraďte si do kategórií všetko, čo chcete uložiť vo svojej garáži, a majte všetko pohromade: náradie, autopríslušenstvo, záhradnícke náradie, športové vybavenie, potreby pre outdoorové aktivity a iné.

8 tipov, ako udržiavať poriadok v garáži

3. Vyberte si tie správne kovové regály

Ak používate garáž ako špajzu alebo práčovňu, pouvažujte nad kovovými regálmi do domácnosti alebo do špajze. Tieto police, ktoré sú určené výhradne pre túto oblasť. Sú skvelé na skladovanie bielizne, pracích prostriedkov, mydiel a ďalších vecí. Pamätajte: mať vždy čistú a upratanú domácnosť je nereálne. Ale malé úpravy na konci každého dňa vám pomôžu sa dostať veľmi blízko k dokonalému stavu. Do priestorov, ako sú technické miestnosti alebo práčovne, je dobré umiestniť plastové úložné boxy, pretože sú umývateľné a odolné voči vlhkosti.

4. Postavte garážové kovové regály ku všetkým dostupným stenám

Ak chcete maximalizovať úložný priestor vo vašej garáži, pridajte toľko garážových kovových regálov, koľko vám steny dovolia. Okrem dostupnej šírky sa snažte využiť aj dostupnú výšku priestoru. Využitím každého centimetra výšky môžete znížiť nedostatok miesta vo svojej domácnosti a mať usporiadanú a efektívnu garáž.

Kľúčom k zabráneniu chaosu v garáži je uvoľniť podlahovú plochu a využiť všetok vertikálny priestor. Pridanie garážových regálov na všetky dostupné steny, ktoré siahajú až po strop, je najlepší spôsob, ako v garáži vytvoriť efektívny úložný priestor.

5. Používajte príslušenstvo ako sú koše, boxy, krabice a háčiky

Garáž je často miestnosťou, ktorá potrebuje pravidelné čistenie a upratovanie, pretože neslúži len na uskladnenie drobností, ale aj veľkých vozidiel a spotrebičov. Pre objemné predmety, ako sú lyže, snowboardy, bicykle alebo iné, vyberte háčiky alebo stojany na háčiky, ktoré vám pomôžu vytvoriť poriadok v garáži.  Niektoré doplnky na skladovanie sa dajú pohodlne pripevniť aj na bočné strany regálov.

6. Kategorizujte predmety a rozumne ich ukladajte

Či už sa snažíte usporiadať kuchyňu, špajzu alebo garáž, označovanie všetkých vecí môže znamenať viditeľný rozdiel. V garáži máme často hromadu klincov, skrutiek a iných malých častí, ktoré je v prípade potreby ťažké nájsť. Nájdite si čas na označenie každého regálu a krabice podľa použitia a typu predmetu. Nebudete viac strácať čas hľadaním! Po označení všetkých úložných priestorov je potrebné vytvoriť zóny, ktoré budú obsahovať predmety podľa zamerania a typu. Záhradné náradie sem, autodoplnky tam, športové potreby a potreby do domácnosti hore.

7. Ako usporiadať predmety podľa kategórií?

Začnite najprv triedením. Vyhoďte všetky položky, ktoré považujete za zbytočné. Ak chcete nejaké veci ponechať, majte na to dôvod. Potom prejdite k položkám, ktoré si chcete ponechať alebo ktoré si ešte treba zaobstarať. Zaraďte ich do kategórií záhradníctvo, autodoplnky, čistiace prostriedky, dekorácie a ďalšie. Keď si všetko zaradíte do kategórií, umiestnite ich do krabíc, plastových boxov, skríň alebo garážových kovových regálov, na ktorých bude označenie konkrétnej kategórie. Nemusíte tak prechádzať krabice, boxy a miesta zakaždým, keď niečo potrebujete!

8. Prinášame skvelý spôsob, ako zorganizovať garáž s obmedzeným rozpočtom

Ak je váš rozpočet limitovaný, skúste hľadať kreatívne spôsoby usporiadania garáže. Skladovacie kovové kabinety a skrine môžu byť veľmi užitočné na skladovanie objemných dekorácií a dokonca aj záhradných predmetov. Dajte šancu nástenným háčikom, stene na náradie, drôteným košom a kufríkom na náradie , aby ste neporiadok bezproblémovo zvládli. V našom novom sortimente nájdete všetko.

Skvelý spôsob, ako vytvoriť efektívnu upratanú garáž, sú rohové kovové regály, ktoré využívajú všetky rohy miestností. Ich montáž je rýchla, jednoduchá a regály sú cenovo dostupné. 

A nezabudnite, kvalitné garážové regálové systémy nakúpite priamo u nás , v obchode Majster regál.  Rozsiahla ponuka garážových regálov a naše skvelé zľavy so špeciálnymi ponukami vás určite nadchnú a potešia. U nás nájdete regály do garáže za TOP ceny! 

V prípade, že máte špecifické rozmery miestnosti, môžete vyskúšať náš nový online 3D konfigurátor

 

Nezabudnite nás sledovať na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin a napíšte nám, ktoré regály by ste do nášho zoznamu pridali.  

 

 

Aký druh regálov hľadáte? 

Kovové regály do garáže        Regaly na pneumatiky          Rohové kovové regály

           Kovové regály do garáže                       Regaly na pneumatiky                     Rohové kovové regály           

0 Komentárov
Predchádzajúce Ako vybrať regály do obchodu – 6 tipov Ďalej 10 najlepších kovových regálov do garáže – váš sprievodca
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top