DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do garáže

10 nápadov ako zefektívniť vašu garáž

0%

10 nápadov ako zefektívniť vašu garáž

Premeňte svoju garáž na dokonalý skladový priestor, oddychovú miestnosť pomocou nápadov od špecialistu na skladové systémy – Majster Regál! Tento priestor, garáž, býva často zanedbávaný, pretože je pohodlnejšie všetko zložiť a nechať na mieste, hodiť do kúta, položiť na najbližší stôl či dokonca zlikvidovať. Ale ak vynaložíte trochu úsilia, môžete vytvoriť úplne nový priestor, ktorý si môžete naplno užívať. Existuje veľa spôsobov, ako premeniť svoju garáž pomocou šikovných úložných riešení. Prinášame vám zoznam najlepších nápadov do garáže, konkrétne desať tipov a trikov efektívneho garážového priestoru.

 

  • Stena na náradie do garáže

Inštalácia steny na náradie je skvelý spôsob, ako využiť voľný priestor na stenách vo vašej garáži. Odporúčame plne využívať plastové boxy na malé náradie, závesné náradie, skrutky, matice a pod. Treba využívať všetok priestor, ktorý nám závesná stena na náradie ponúka. Najmä, ak má garáž slúžiť aj ako dielňa.  Všetky menšie diely, náradie, pomôcky a nástroje musia nájsť svoje miesto.

 

  • Rohové regály a ich plné využitie 

Rohové kovové regály sú skvelým nástrojom do garáže, pretože využívajú celý nevyužitý úložný priestor –rohy miestností sa stávajú praktickým skladovým, úložným priestorom. Udržiavajú všetky vaše veci v dostupnom priestore na dosah rúk a ochránia ich pred možným poškodením. Takéto regálové systémy sa dajú zostaviť za niekoľko desiatok minút. Vaša garáž bude za chvíľu pripravená.

Páči sa vám tento nápad? Objavte naše rohové garážové regály!

10 nápadov ako zefektívniť vašu garáž

 

  • Vysnívaný záhradkársky kútik

Ďalším zaujímavým nápadom je vytvoriť v garáži vlastný kútik so záhradníckym náradím. Ak je garáž vhodná, môžete plne využiť kovové policové regály so sieťovou drôtenou policou, pretože sa na nich neudržiavajú nečistoty, vzduch a svetlo môžu cez konkrétne poličky cirkulovať. Je to obrovská výhoda v prípade, že máte v garáži množstvo rastlín. Vďaka svojej konštrukcii a prispôsobivosti sú tieto kovové systémy tým najlepším nástrojom všestranného skladovania. Vďaka svojím rozmerom a nosnosti  uložíte na policové regály aj objemné záhradné náradie, ktoré je ľahko dostupné a bezpečne uložené. Prezrite si naše praktické nápady na organizáciu priestoru na usporiadajte zvyšok vašej garáže!

 

  • Zorganizujte príslušenstvo do auta

Jednoduché kovové policové regály, ako sú tie naše, sú ideálnym nástrojom na odkladanie malých predmetov vo vašej garáži, vrátane vášho autopríslušenstva. Vynikajúco zapadnú do prostredia garáže a dielne. Každý, kto má dostatočne veľkú garáž alebo prístrešok pre auto, sa nezaobíde bez skladovania náhradných zimných alebo letných pneumatík, ktoré vďaka regálom jednoducho uloží. 

 

  • Vytvorte si vlastný pracovný priestor

Premeňte svoju garáž z niečoho fádneho a preplneného do modernej pracovnej, remeselnej miestnosti storočia pomocou niekoľkých jednoduchých úložných riešení. Pracovným stolom nikdy nič nepokazíte a zjednoduší vám prácu. Steny na náradie a nástenné skrinky sú skvelé na vytvorenie všestranného úložného priestoru! Nezabudnite pridať okolité pracovné osvetlenie, aby ste rozjasnili celkový priestor garáže.

 

  • Regálová stena

Niektorí z nás má toľko vecí, že nevieme, čo s nimi robiť. Našťastie niektorí géniovia prišli s touto rýchlou a jednoduchou nápravou, ktorá vám môže zorganizovať garáž za jediný víkend. Začnite ukotvením kovových regálových jednotiek do steny garáže, následne investujte do plastových košov, prepraviek alebo boxov. Vhodne ich naložte všetkým, čo nemá svoje miesto a označte ich nálepkou s nápisom, ktorý ich plne vystihuje. Poriadok a orientácia v garáži bude zaistená. 

 

Najviac frustrujúca vec na nekrytých kovových regáloch je ich tendencia vyzerať chaoticky. So zakrytými – zatvorenými kovovými skrinkami zostane neporiadok skrytý pred každým zvedavým pohľadom. Tento úložný nástroj je skvelé riešenie aj mimo vašej garáže.  Vďaka uzavretým úložným jednotkám bude váš priestor vyzerať čistejšie a minimalistickejšie bez toho, aby ste sa zbavili akýchkoľvek vašich vecí.

 

  • Nástenný úložný priestor pre bicykle

Bicykle sa pre ich veľkosť a objemnosť ťažko skladujú, no so správnymi držiakmi na stenu ich ľahko odložíte. Keďže bicykle sa neustále používajú, nemusíte sa obávať hrdze ani zbytočných nečistôt. Upevňovacie systémy na stenu je možné použiť aj na uloženie iných a odlišných predmetov. Napríklad na záhradnú techniku, náradie alebo záhradné hadice. Rôzne nástenné háčiky vám umožňujú nainštalovať individuálne riešenie pre vás a vaše predmety s minimálnym úsilím.

 

  • Jednoduchosť skladového nábytku

Niekedy je ten najlepší úložný systém úplne jednoduchý. Nábytok a úložné priestory bežných štvorcových tvaroch v neutrálnych farbách vyzerajú, ako by boli priamou súčasťou stien. Skvelý spôsob, aby vaša garáž, dielňa ale aj šatník pôsobil útulnejšie. Začnite s niekoľkými kovovými policovými regálmi ako základným pilierom a vyplňte ich úložnými nádobami, krabicami a boxami. Vhodné skladovanie najmä pre rodiny, pretože často musia ukladať veci rôzneho druhu a odvetvia. Všetko má svoje miesto, od detského športového vybavenia, až po kempingové vybavenie na dovolenku.

 

  • Detský kútik

Posledný tip na našom zozname je vhodný pre deti a rodiny. Vytvorte detský kútik s úložným priestorom na topánky, batohy, kabáty a dáždniky. Síce garáž nie je najvhodnejšie miesto pre deti, ale poznáte to, zatúlajú sa všade. Namiesto zamerania sa na vzhľad sa táto myšlienka zameriava na funkčnosť, aby rodičom čo najviac uľahčila život. Majte všetky ich veci nablízku!

 

Premeňte svoju garáž z chaotickej na sviežu a modernú. Urobte si víkend na upratanie garáže s rodinou alebo si vezmite deň voľna a pustite sa do toho po svojom. Vieme, aké je frustrujúce vchádzať do garáže a vidieť neporiadok, ale keď už implementujete jeden z týchto krásnych úložných systémov, už to viac nemusíte riešiť. Dajte nám vedieť v komentároch nižšie, ktorý z bodov ste využili, prípadne nás sledujte na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin.

 

 

Aký druh regálov hľadáte? 

Kovové regály do garáže              Regaly na pneumatiky               Rohové kovové regály

    Kovové regály do garáže                                         Regaly na pneumatiky                         Rohové kovové regály 

0 Komentárov
Predchádzajúce Triky pre štýlový industriálny dizajn Ďalej 9 tipov, ako zariadiť malú dielňu
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály