Regály do domácnosti Regály do garáže Regaly do pivnice

9 unikátnych nápadov na usporiadanie vašej pivnice

0%

9 unikátnych nápadov na usporiadanie vašej pivnice

Aj vy máte doma veľa vecí a málo miesta na uloženie? Potom by ste mohli využiť priestor pivnice alebo garáže na ich uskladnenie. Máme pre vás niekoľko jednoduchých tipov, ako sem všetko uložiť bez veľkých investícií a zložitých trikov.

Priestor v pivnici sa veľmi rýchlo stáva miestom na odkladanie všetkých nepotrebných vecí, záhradného náradia, turistickej výbavy, konzerv alebo zaváranín od mamy. Aj v tejto časti domu alebo bytu musí byť ale poriadok, vďaka ktorému môžeme využívať každý jeden centimeter bez najmenších prekážok. 

Veľa ľudí má s tým ale problémy, preto sme sa rozhodli vám poradiť, ako sa zbaviť tejto dilemy. Predstavujeme vám 9 unikátnych tipov, ako efektívne využiť priestor vašej pivnice. 

 

1- Prvoradá je bezpečnosť

Napriek tomu, že v pivnici netrávite celý svoj život a slúži len na odkladanie vecí, je dôležité v nej pri ich skladovaní dbať najmä na bezpečnosť. Pod týmto pojmom si však netreba predstavovať len dobré vetranie a kvalitnú izoláciu. Myslieť sa oplatí aj na pevnosť úložného systému. 

Vysoká pevnosť regálu je preto predpokladom pre bezpečné skladovanie akéhokoľvek tovaru. Veľkosť predmetov, ktoré plánujete do kovových regálov uložiť, vám určí akú hĺbku police si zvoliť. Nikdy tiež neumiestňujte veľké alebo ťažké veci do vrchných políc, inak by ste mohli riskovať pri pokuse o ich odstránenie nepríjemné zranenie.

2- Správna organizácia

Je pre plnohodnotné využitie pivnice základ. Na dokonalé usporiadanie tohto priestoru však potrebujete aj inú motiváciu. Tou môže byť fakt, že pre efektívnu prácu a fungovanie v akomkoľvek priestore je dôležitý poriadok. Iba v miestnosti, kde je všetko podrobne premyslené a kompetentne usporiadané, budete môcť pracovať produktívne.

Ak ste si preto vybrali na uloženie vecí pevné regály do pivnice, ktoré sa môžu pochváliť  väčším objemom odkladacích priestorov, priraďte konkrétnym veciam a predmetom police a regály. Uvidíte, že vaša orientácia v priestore sa potom zlepší.

3- Vyhodnoťte podmienky skladovania

Pivničné priestory majú tendenciu byť chladné a vlhké, takže týmto nevyhovujúcim  podmienkam musíte prispôsobiť aj uloženie všetkých vecí. Odporúčame vám využiť dostatočne vysoké bezskrutkové kovové regály, ktoré sú vďaka pozinkovanej povrchovej úprave odolné voči vode, vlhkosti i korózii. Aby bol efekt uskladnenia ešte lepší, pri výbere uloženia jednotlivých položiek do políc s vysokou nosnosťou uprednostnite plastové nádoby, ktoré si s vodou a vlhkosťou poradia najlepšie. 

9 unikátnych nápadov na usporiadanie vašej pivnice9 unikátnych nápadov na usporiadanie vašej pivnice

4- Vyberte si inteligentný úložný systém

Tým môžu byť už niekoľkokrát spomínané kovové regály do domácnosti alebo na kvety. Je to pravdepodobne jedno z najpopulárnejších riešení pre ukladanie množstva sortimentu, ktoré ponúka veľkú flexibilitu. Útulný regál sa ľahko usporiada. Navyše to môže byť samostatný kus nábytku, ktorý sa dá v prípade potreby ľahko prispôsobiť akémukoľvek priestoru a podmienkam.

5- Využite strop

Ochrániť na vlhkosť a vodu náchylné veci môžete aj ich uložením do vrchných častí políc našich regálov. Využiť však môžete aj originálny stropný úložný systém inštaláciou koľajových tratí, ktoré budú obsahovať plastové utesnené nádoby. Nezabudnite ale na fakt, že v okolí stropu bude aj vyššia teplota, takže pozor na veci, ktoré môžu byť na ňu náchylné.

6- Pridajte kontajnery, úložné boxy alebo koše

Ak využívate na skladovanie vecí a náradia v pivnici otvorené police kovových regálov s RIVET TEC. systémom, môžete do týchto odolných konštrukčných zostáv umiestniť aj špeciálne úložné boxy. Veci získajú svoje miesto a nebudú sa medzi sebou už miešať. Takéto kontajnery, úložné boxy alebo koše pomáhajú skrývať neporiadok a organizujú ľahko dostupné malé aj veľké predmety. 

7- Vyskúšajte skrinky

Áno, aj skrinky sú skvelým spôsobom, ako usporiadať veci v pivnici, na ktoré nechcete, aby sadal prach alebo špina či voda. Uzavretý priestor a police skriniek oceníte aj v zime, počas ktorej budú pred chladom a mrazom vaše veci ešte viac chránené. 

8- Inštalujte závesné systémy

Napriek vysokej pevnosti a nosnosti regálov, nie je možné všetko uložiť len na police. Väčšie alebo iným tvarom špecifické predmety si predsa môžu nájsť svoje miesto aj na stene. Stačí si vytvoriť na ich uchytenie pevný závesný systém a využiť tak na efektívne skladovanie celý priestor pivnice. 

9- Vyberte si pevné kovové regály

Tým najlepším a najjednoduchším riešením na uskladnenie všetkých vecí budú určite naše lacné kovové regály. Prečo sú tak obľúbené?

 

9 unikátnych nápadov na usporiadanie vašej pivnice

Kov je pre svoju trvanlivosť a odolnosť najpopulárnejším materiálom, preto aj regály z neho vyrobené budú rovnako pevné. Samotný kov je tiež imúnny voči takmer všetkým vplyvom prostredia. Kovové stojany sa navyše vyrábajú v širokej škále profilov, takže si určite ten svoj obľúbený na zorganizovanie a vytvorenie poriadku v pivnici vyberiete. 

Tak sa o tom presvedčte a s pomocou našich jednoduchých rád si svoju pivnicu konečne upracte. Sú to veľmi jednoduché, rýchle a lacné riešenia. 

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do pivnice           Kovové regály do garáže           Regaly na pneumatiky

    Kovové regály do pivnice                    Kovové regály do garáže                     Regaly na pneumatiky      

0 Komentárov
Predchádzajúce Ako rýchlo a efektívne postaviť kovový regál RIVET Ďalej Industriálny štýl a čierne kovové police šetria priestor a búrajú všetky hranice
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top