DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti

Industriálny štýl a čierne kovové police šetria priestor a búrajú všetky hranice

0%

Industrialny-styl-cierne-kovove-police-Majster-Regal

Pusté dielne tovární začali priťahovať umelcov, sochárov, hudobníkov a ďalších predstaviteľov umenia, ktorí našli v šedom betóne, červených tehlách a čiernom kove obrovský umelecký potenciál. Potenciál, ktorý sa stal základom pre vznik nového štýlu, ktorému podľahlo čoraz viac ľudí. 

Pokiaľ k nim patríte aj vy, milujete originálny a jednoduchý industriálny štýl, čerpajúci krásu a silu zo surových materiálov, ktorými ale nedisponujete, máme pre vás veľmi jednoduché a príjemné riešenie. Originálne kovové regály

 

Policové regály majú ideálne tvary aj rozmery

Zariaďujete si priestor alebo vás čaká jeho renovácia? Nájdenie úložného priestoru je jednou z prvých a hlavných výziev, ktorej budete pritom čeliť. V prípade industriálneho štýlu to platí dvojnásobne. Okrem dostatočného množstva efektívneho úložného systému, by ste nemali zabudnúť ani na zachovanie krásy použitých doplnkov, pri ktorých zohráva dôležitú úlohu ich materiál.

Ide o tvrdé a drsné povrchy. Vysoké stropy a otvorené priestory. Často sa využíva aj špecifická všestrannosť miestnosti, ktorá sa spája do jedného priestoru, napríklad do kuchyne, obývacej izby a jedálne.

Hľadať pre vytvorenie požadovanej atmosféry však komplikované riešenia už nemusíte, pretože máme pre vás originálne policové regály. Vďaka ich umiestneniu do priestoru splníte všetky požiadavky industriálneho štýlu do posledného detailu. Poďte sa spolu s nami o tom presvedčiť. 

Pomocou kovového regálu priestor opticky zväčšíte

Charakteristickým znakom industriálneho štýlu je veľkosť priestorov, ktorú umocňujú aj vysoké stropy. Tento efekt môžete s pomocou kovového regálu dosiahnuť veľmi jednoducho, pretože regály disponujú možnosťou jednotlivé police na seba nastaviť do ľubovoľnej výšky až po strop, čím sa miestnosť opticky zvýši. 

 

Otvorenosť a vzdušnosť zasa docielite viditeľnými policami, ktoré nie sú ukryté za dvierkami, vďaka čomu je všetko v regáloch aj dostupnejšie. O zväčšenie, charakteristické pre industriálny štýl, sa postará aj špeciálna a jednoduchá konštrukcia kovových regálov, ktoré sa jednoducho montujú. 

Industrialny-styl-cierne-kovove-police-Majster-Regal

Industrialny-styl-cierne-kovove-police-Majster-Regal 

 

Kovové police sú moderné a jednoduché na údržbu

Okrem navodenia správnej atmosféry pomocou aplikovania vhodných doplnkov do interiéru je dôležité, aby bolo všetko aj dlhodobo funkčné. Kovové police od Majster regál spĺňajú aj túto podmienku. 

Kovový materiál v špeciálnej povrchovej úprave dokáže odolávať vlhkosti, vode, korózii, chemikáliám a mechanickému poškodeniu. Aj vďaka tomuto dokonalému spracovaniu a pevnej konštrukcii vám bude regál pri využívaní akéhokoľvek priestoru dlhodobo  a dobre slúžiť. 

Čierna, antracitová povrchová úprava v kombinácii s HDF policou sa zasa postará o príjemné vizuálne vnímanie celého priestoru a navodenie atmosféry industriálneho štýlu bez nutnosti ďalších zásahov. Na pozadí bielej, sivej alebo tehlovej steny detaily čierneho regálu dokonale vyniknú a spolu s ním aj každý jeden doplnok, ktorý doň vložíte.

Tak si ho vyberte a svoj priestor s regálom v industriálnom štýle zariaďte. 

 

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do špajze          Kinderregale          Kovové regály do kuchyne

     Kovové regály do špajze                   Regaly do detskej izby                 Kovové regály do kuchyne

0 Komentárov
Predchádzajúce 9 unikátnych nápadov na usporiadanie vašej pivnice Ďalej Najlepšie nápady, ktoré môžete využiť pri skladovaní vecí v garáži
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály