DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do garáže

Najlepšie nápady, ktoré môžete využiť pri skladovaní vecí v garáži

0%

Najlepšie nápady, ktoré môžete využiť pri skladovaní vecí v garáži

Keď je v dome viac vecí ako priestoru, hľadáme všetky dostupné možnosti, ako sa zbaviť tohto neľahkého problému. Hľadáme ideálne miesto, v ktorom budeme mať na ich uloženie dostatočne veľký priestor. S nami ale môžete zabudnúť na tieto nepríjemne starosti a trápenie, pretože máme pre vás veľmi jednoduché riešenie. Regálový systém pre všetky dôležité nástroje, sezónne predmety, pneumatiky alebo záhradné náradie.

Máme pre vás zoznam praktických tipov, ako môžete s pomocou kovových regálov od Majster Regál využiť a zariadiť si priestor garáže bez drahých rád a pomoci odborníkov. 

 

Rozdeľte priestor garáže do jednotlivých zón

Garáž nie je len miestom na zaparkovanie automobilu, ale aj ideálnou možnosťou, ako zväčšiť úložný priestor vášho domu. Aby ste ale túto miestnosť využili na maximum, je dobré si ju rozdeliť do imaginárnych zón. Dobrou správou je, že k tomu vôbec nepotrebujete žiadne drahé a na inštaláciu náročné priečky. Stačí mať po ruke kvalitný regálový systém, v ktorom si nájde svoje miesto všetko potrebné príslušenstvo. 

 

Využite na skladovanie kovové regály

Kovové regály umiestnené po obvode miestnosti sa stanú neoddeliteľnou súčasťou racionálnej organizácie vašej garáže. Šetria veľa miesta a umožnia vám usporiadať zriedka používané predmety  tak, aby ste ich mali v prípade potreby vždy na očiach a po ruke. 

Tento univerzálny policový systém do garáže vyniká profesionálnym spracovaním, použitými materiálmi a ďalšími výhodami. Regály s vysokou nosnosťou je možné naplniť najrôznejšími drobnosťami, ako sú hmoždinky, klince a skrutky, ale aj záhradným náradím či ťažkými pneumatikami.

 

Otvorené police zlepšia váš prehľad

Nedostatkom priestoru v kuchyni alebo kúpeľni trpí veľmi veľa domácností. Predsa len, cena nehnuteľností z roka na rok rastie, čo si vyberá daň v podobe minimálnych úložných priestorov. Presun čistiacich a iných prostriedkov do garáže je preto  jediné riešenie. Pri takomto spôsobe života sa ale z tejto miestnosti veľmi rýchlo stáva neprehľadný sklad, v ktorom sa nemôžeme často ani len pohnúť. 

Skúste na tento účel využiť otvorené kovové police regálov, do ktorých môžete umiestniť veľa čistiacich prostriedkov. Špeciálna povrchová antikorózna úprava a vysoká nosnosť políc sa o tieto a ďalšie iné veci postará. 

Kovové regály vydržia toho naozaj veľa. Jednoducho sa používajú a ešte lepšie udržiavajú v čistote.  Najdôležitejšie však je, že o všetkých uložených veciach máte dokonalý prehľad. 

 

Najlepšie nápady, ktoré môžete využiť pri skladovaní vecí v garáži Najlepšie nápady, ktoré môžete využiť pri skladovaní vecí v garáži

 

Optimalizáciou zefektívnite celý priestor

Garáž je predovšetkým miestom na zaparkovanie automobilu. Každé auto si ale vyžaduje aj pravidelnú údržbu, na ktorú musíte mať nielen priestor a čas, ale aj potrebný materiál a náradie. 

No a práve usporiadanie a umiestnenie týchto vecí musí byť také, aby pri pohybe v garáži neohrozovali vašu ani bezpečnosť vozidla. No a práve s tým vám pomôže správna organizácia úložného systému. 

Preto, ak chcete dať všetky veci v garáži do poriadku, je nutné investovať do univerzálneho „nábytku“. No a práve regály do garáže sú v tomto procese skvelým pomocníkom. Vyrobené z odolného a ľahkého kovu, odlišné veľkosťou aj vlastnosťami, vďaka ktorým si ich zmontujete určite aj sami. 

Pomôžu vám s optimalizáciou celého priestoru, v ktorom získate slobodný pohyb a ľahšiu orientáciu za odmenu. Tak to s nami vyskúšajte a do regálov všetko potrebné poukladajte. Prispôsobia sa nielen priestoru, ale aj každému špecifickému predmetu či tovaru.

 

Najlepšie nápady, ktoré môžete využiť pri skladovaní vecí v garáži

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do garáže              Kovové regály do dielne             Rohové kovové regály

    Kovové regály do garáže                         Kovové regály do dielne                     Rohové kovové regály

0 Komentárov
Predchádzajúce Industriálny štýl a čierne kovové police šetria priestor a búrajú všetky hranice Ďalej Industriálny štýl: Zariadenie pre tých, ktorí si cenia slobodu, príjemnú atmosféru a pohodu
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top