0%

 

V tíme obchodu Majster Regál máme skúsených odborníkov. Avšak každý z nás je aj veľký fanúšik priemyselného dizajnu a kovových regálov ako takých. Zhodou náhod sme vycvičili náš zrak natoľko, že vždy, keď sa objaví v televízore hocaký regál, hneď ho rozpoznáme a analyzujeme. Akonáhle ideme do ulíc, pozeráme na regály v obchodoch, keď prídeme do barov, pozeráme na to, akým spôsobom skladujú a organizujú zásoby. Nemôžeme si pomôcť. Niekto by povedal, že je to choroba z povolania. Táto schopnosť nám umožňuje rýchlo spozorovať možné problémy, potencionálnych zákazníkov, slabé a silné stránky konkurenčných regálových systémov. Všetko je to o spoznaní, učení a aplikovaní. Samozrejme kovový regál je jednoduchý produkt, ktorý veľmi ťažko priťahuje akúkoľvek pozornosť, ak sa na to cielene nezameriate. Je to užitočný produkt, ktorý využije každý napríklad v garáži, dielni, sklade, špajzy, domácnosti, ale aj v záhrade a exteriéri. Sme si istí, že aj vy máte doma regály alebo iný policový systém. Čo mnoho ľudí netuší je, že kovový regál je perfektný spojenec vo filmovom priemysle a my sme ich spozorovali na prvý pohľad.  

 

Keď sa regál stane filmovou hviezdou

Americký seriál – Teória veľkého tresku

 

Určite si niektorí z vás všimli, aký druh nábytku je vo filmovom priemysle používaný. „Otvorený“ typ nábytku s jednoduchým príslušenstvom je to najlepšie riešenie: jednoduchý stôl a stoličky, nie príliš farebný materiál, police a regály. Najmenej viditeľné sú práve spomínané kovové policové regály, avšak bez nich by niektoré scény nemohli dobre fungovať.  

Zábery sú súčasťou audiovizuálneho rozprávania, čím je vizuálna perspektíva objektov, postáv a obrazových elementov definovaná. Je to dôležitá súčasť svetovej kinematografie, o ktorú sa treba starať. Pamätáme si množstvo filmových scén z našich obľúbených filmov, ktoré v nás zanechali veľký dojem a na ktoré si vieme vždy spomenúť so štipkou nostalgie. Práve o to sa každý režisér snaží, vyjadriť a predstaviť nám obraz v jeho hlave na striebornom plátne. 

Otvorený priestor v televízii je dôležitý. Natáčať scény s nadrozmerným nábytkom ju môže celú zničiť. Najlepšie je zvoliť nábytok, ktorý neprepcháva a nezmenšuje prostredie, je všestranný a nie príliš objemný. Vo svete televízie sa dá všetko zväčšiť alebo zmenšiť podľa perspektívy, ale všetko sa dá uľahčiť použitím správnych materiálov, nábytku, kulís, ktoré môžete prispôsobiť tomu, čo potrebujete. S našimi kovovými regálmi sa táto úloha stáva jednoduchšou. Najviac všestranné a nastaviteľné regálové systémy, ktoré sa vedia prispôsobiť takmer do každého priestoru sú bezskrutkové regály, ktoré ponúkajú široký výber modelov a rozmerov. Umožňujú zobrazenie potrebných rekvizít bez obmedzení.

 

Keď sa regál stane filmovou hviezdou

Španielsky seriál - Vis a Vis

 

Na druhej strane, aby bol záber dokonalý, musíme brať do úvahy osvetlenie scény. Je to jeden z najpodstatnejších kľúčov k vytvoreniu tej najlepšej atmosféry. Kovové regály, ako plne otvorený nábytok, sú skvelým prostriedkom prepúšťania prirodzeného alebo umelého svetla. Výberom policových regálov, ako sú tie naše s drôtenou policou, zabezpečujú prechod svetla na viacerých úrovniach, čomu napomáha aj samotná drôtená polica. Nesmieme zabudnúť na to, ako filmári milujú hru svetla, tieňov a odrazu objektov. 

Máme pre vás výzvu. Myslíte si, že viete nájsť kovové regály v známych filmoch alebo seriáloch? Pozrime sa spoločne na to, či viete poraziť Teóriu veľkého tresku! 

 

 

Napíšte nám, čo ste v televízii našli vy a kontaktujte nás na sociálnych médiách, ako je facebook, instagram, pinterest alebo linkedin. Máte záujem o konkrétny regál, no neviete presne, aký rozmer a typ vám vyhovuje? Vyskúšajte náš konfigurátor regálov.

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do špajze          Kinderregale          Kovové regály do kuchyne

     Kovové regály do špajze                   Regaly do detskej izby                 Kovové regály do kuchyne