0%

Nové podnikanie vždy vyžaduje veľa úsilia , peňazí, zariadenia a výstavby skladov. Preto by sme Vám radi predstavili kovové policové regály strednej a vysokej záťaže pre všetky menšie a začínajúce spoločnosti.

Vieme, že začiatok podnikania je vždy veľmi náročná a stresujúca úloha. A preto my, internetový obchod Majster Regál, Vám chceme uľahčiť výber skladovacích nástrojov, aby spĺňali všetky kvalitatívne požiadavky Vašej firmy a skladu. Kovový regálový systém strednej záťaže je ideálnym nástrojom pre menšie podniky, ktoré nevyužívajú priveľký priestor na skladovanie. Vysoká záťaž, variabilita a rôznorodosť produktov robia z kovových regálov produkt, ktorý spĺňa všetky atribúty vhodné do menších a začínajúcich podnikov.

Pre priemysel ako taký, sú vhodné regálové systémy, ktoré dokážu na jednu policu uniesť aj ťažší a rozmanitejší tovar a produkty. Taktiež sú odolnejšie, pevnejšie a stabilnejšie, lebo sa to od týchto policových systémov vysokej záťaže očakáva. Dokážu uľahčiť podnikanie vo veľkej miere a v prípade, že potrebujete rozširovať Vaše portfólio alebo zväčšiť sklad, je možné regály rozšíriť a spojiť ich do dlhých regálových systémov. Skladové regály ponúkajú optimálne a spoľahlivé riešenie pre priemyselný park, rozpracovanú výrobu, dielňu, veľkosklad, baliareň a montážne pracovisko.

Najvhodnejší je bezskrutkový regálový systém s HDF policou so zasúvacím systémom. Jeho komponenty sa zasúvajú do otvorov za pomoci spojov v tvare motýľa. Montáž je intuitívna, rýchla a jednoduchá. Môže zabrať maximálne 15 minút.

 

BEZSKRUTKOVÁ MONTÁŽ POMOCOU SPOJOV V TVARE MOTÝĽA

Bezskrutkový montážny systém je jeden z najpopulárnejších a najefektívnejších na trhu. Komponenty regálu – nosníky, sa za pomoci gumeného kladiva jednoducho zasunú do otvorov stojiny, pričom vzniká kovová kostra policového systému. Vďaka tomu je zaistená dobrá stabilita a pevnosť regálu.

Bezskrutkové kovové regály vhodné do pivnice alebo do kancelárie majú podobné rozmery a kvality, ako klasické skrutkové regály. Rozdiel je jasný, nepoužívajú skrutky, matice, sú odolnejšie, majú vyššiu nosnosť na jednu policu a najmä vyzerajú krásne a esteticky.

Bezskrutkové policové regály RIVET sa stali hitom posledných rokov. Využívajú miesto spojov v tvare motýľa precíznejší systém nitov, ktoré sa ako jeho predchodca, jednoducho zasúvajú do otvorov v stojinách regálov, pričom vzniká oceľová kostra regálu. Vďaka tomu je montáž rýchla, jednoduchá a regál pôsobí viac stabilne.

Bezskrutkové policové regály RIVET sa stali hitom posledných rokov. Využívajú miesto spojov v tvare motýľa precíznejší systém nitov, ktoré sa ako jeho predchodca, jednoducho zasúvajú do otvorov v stojinách regálov, pričom vzniká oceľová kostra regálu. Vďaka tomu je montáž rýchla, jednoduchá a regál pôsobí viac stabilne.

Technické detaily:

  • Drevovláknité dosky s vysokou hustotou a hrúbkou 5 mm
  • Leštený povrch, ideálny na premaľovanie alebo lakovanie
  • Vysoká odolnosť pred vlhkosťou a plesňou
  • Vysoký nárazovosť a torzná odolnosť vďaka vysokej hustote (> 800 kg / m3)
  • Recyklovateľný a biologicky odbúrateľný produkt

 

Môžete sa presvedčiť, aká je montáž policového regálu jednoduchá na tomto krátkom videu:

https://youtu.be/6ZB6e8_Pj_8

 

Bezskrutkový kovový regál s HDF policou má vysokú nosnosť, až 400 kg na policu. Celková nosnosť môže byť až 2000 kg na celý regálový systém. Produkt sa vyznačuje robustnou konštrukciou a vyššou hustotou ocele. Je k dispozícii v modrej farbe. Policový systém je odolný voči mechanickému poškodeniu, má atraktívny dizajn a ľahkú údržbu. Výrobok odporúčame ukotviť do steny. Regál sa dá rozdeliť na dva menšie pracovné stoly, ktoré perfektne využijete vo vašej dielni, predajni, prípadne v špajzy. Majú rovnakú nosnosť na policu ako celý regálový systém.

Dva kovové regály ako rozdeľovacia stena

Uložením dvoch kovových regálov do stredu miestnosti môžete vytvoriť viac súkromné a individuálne pracovné priestory . Nemáte len prirodzenú stredovú priečku, ale zároveň aj pohodlný odkladací priestor. V prípade, ak zvolíte esteticky kvalitné regály, ako sú napríklad policové kovové regály so stojinou T, vytvoríte nie len funkčný, ale aj dizajnový priestor.

1-regaly-pre-maly-a-novy-biznis-blog

Ak chcete vedieť, ako zariadiť takú modernú kanceláriu, nazrite na náš blog, alebo navštívte náš konfigurátor na regály. V širokej ponuke Majster Regál taktiež nájdete aj regály na hračky, na pneumatiky či regály vhodné do detskej izby.

 

Kovové regály pre malé alebo začínajúce spoločnosti