DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regaly do priemyslu

Kovové regály v automobilovom priemysle

0%

Kovové regály v automobilovom priemysle

Slovensko je známe nie len svojimi jedinečnými tradíciami, prírodou, chránenými parkami alebo prekrásnymi horami, ale aj svojim priemyslom a spracovaním ocele. V 90tych rokoch sa kovovýroba rapidne zvyšovala a vytvorila piliere, na ktorých stavia terajší automobilový priemysel. Dnes evidujeme množstvo spoločností, ktoré úspešne rozbehli svoje výrobné centrá a zastupujú vysoké percento zamestnanosti v našej krajine. Známe značky, ako je Kia, Volkswagen, Jaguar & Land Rover, Peugeot  a mnoho menších fabrík, vyrábajúcich komponenty pre tieto veľké spoločnosti, vyprodukuje množstvo produktov, materiálu, komponentov, ktoré je nutné skladovať tak efektívne a organizovane, ako je možné. Priestoru v sklade nikdy nie je dosť a je nutné, aby všetko vyprodukované malo svoje miesto, svoje logické systémové umiestnenie a perfektnú dostupnosť. O všetko spomenuté sa vedia postarať kovové regálové systémy, ktoré vám môžu nakonfigurovať odborníci z obchodu Majster Regál. 

Keďže kovové policové regály  v automobilovom priemysle sú využívané najmä v skladoch ako takých, budeme venovať nasledujúce riadky najmä týmto priestorom s tým, že vám predstavíme vyhovujúce produkty do rôznych oblasti výroby a priemyslu. Ktoré skladové nástroje sú vhodne do priemyselných oblastí v automobiliek? Čítajte ďalej a dozviete sa viac. 

Hlavným priestorom, ktorý je neustále využívaný a aktualizovaný je priemyselný sklad. Tento typ skladu definuje niekoľko charakteristík: 

  • Tovar a náklad sa denne mení a neustále rotuje. 
  • Skladanie a vykladanie materiálu a nákladu musí byť intuitívne, rýchle a jednoduché. 
  • Musí byť zariadený ľahko zmontovateľným skladovým riešením – zásuvnými kovovými regálmi vysokej záťaže.
  • Skladuje materiál, náradie, výrobné nástroje, náradie, diely, kovové, plastové a gumené komponenty
  • Musí disponovať digitálny systémom inventúry a pohybu tovaru pre lepšiu identifikáciu artiklov a umiestnenia

Pýtate sa, ktoré kovové regály z nášho portfólia sú vhodné do priemyselného skladu v automobilovom priemysle? V takomto prípade netreba pozerať na kompromisy. Policové kovové regály musia mať vysokú záťažovú kapacitu, extrémnu stabilitu, dostupný náklad a najmä, musia byť spoľahlivé. Všetky spomínané požiadavky hravo spĺňajú kovové regály kategórie Professional, ktoré dosahujú nosnosť na policu až 1 tonu. Môžete si vybrať presne dva typy regálových systémov. Regálové systémy Professional so záťažou do 600 kg na policu, ktorých montáž je jednoduchá, využívajú HDF drevené police a majú modrú povrchovú úpravu. Sú dostupné v rôznych rozmeroch a ich jednoduchý dizajn vám nespraví zbytočné vrásky na tvári. Druhým typom sú kovové policové systémy Professional so záťažou do 1000 kg na policu - Longspan. Sú to tie najpevnejšie regály s extrémnou stabilitou, aké u nás nájdete. Sú značné svojou modro oranžovou povrchovou úpravou, DTD drevotrieskovou policou a detailnou konštrukciou. Regály je nutné ukotviť do zeme, čím sa zvyšuje ich stabilita a odolnosť. Na online trhu je ťažko nájsť niečo silnejšie, čo potvrdzuje ich extrémna záťaž na policu, ktorá sa pohybuje od 500 – 1000 kg ja jednu policu. Vyššiu záťaž a odolnosť zaisťujú vertikálne a diagonálne výstuhy. Je to Ferrari medzi regálmi. 

Kovové regály v automobilovom priemysleKovové regály v automobilovom priemysle

 

Bavíme sa o autách a preto nemôžeme zabudnúť na sklad pneumatík a kolies. Ako v každom priemysle prichádza do automobilky tovar ale aj iné komponenty a odchádzajú hotové nové, funkčné autá. Kolesá ako také a pneumatiky sú vyrábané rôznymi externými firmami a následne uskladnené v automobilke. Na tento účel máme k dispozícii špeciálnu kategóriu regály na pneumatiky, ktorá je tvorená policovými regálmi Professional. Ponúkajú veľký odkladací priestor a ako sme spomínali v riadkoch vyššie, kvalitnou konštrukciou, vysokou záťažou a enormnou stabilitou. Pri týchto regáloch môžete ukladať samotné pneumatiky aj vertikálne tým, že HDF police neosadíte a náklad budú držať len kovové nosníky regálového systému. Vždy si môžete regály prispôsobiť podľa seba. 

V ponuke každej automobilky nájdeme množstvo prevedení a farieb finálnych produktov – áut. Väčšinou sa farba skladuje vo vreciach, keďže je vo forme prášku. Tieto vrecia nie sú tým najľahším nákladom, ale oproti iným kovovým komponentom je to obrovský rozdiel. Preto do skladov na farby sú vhodné regály, ktoré majú vysokú záťažovú nosnosť, avšak nie extrémnu a sú cenovo dostupné, jednoducho skladateľné a využívajú najnovšie technológie. Áno, hádate správne, hovoríme o regáloch kategórie RIVET , v ktorých nájdete bezskrutkové regály s HDF alebo oceľovou drôtenou policou. Nesmieme zabúdať na jedinečný rohový regál, ktorým využijete všetky rohy skladov na 100%! Tieto regály ponúkajú nosnosť na policu od 150 – 400 kg. Môžete ich získať v dvoch prevedeniach povrchovej úprav – zinok a antracitová sivá. Tieto policové regály sú kompromisom, ktorý sa oplatí. 

 

V prípade, že hľadáte špecifické kovové regálové systémy, či už rozmerovo, alebo typovo, použite náš konfigurátor regálov. Sme presvedčený, že naše regály sú výborným nástrojom pre automobilový priemysel a budú výborným pomocníkom do akéhokoľvek skladu. 

Taktiež nás môžete nájsť na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin

 

Aký druh regálov hľadáte?

kovové regály do skladu            Kovové regály do dielne          Regaly na pneumatiky

      Kovové regály do skladu                           Kovové regály do dielne                           Regaly na pneumatiky      

0 Komentárov
Predchádzajúce Pripravte váš obchod a sklad na vianočný predaj Ďalej Skladovanie domácich plodín a výrobkov v špajzi
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály