0%

Napriek tomu, že je interiér bezpečným miestom pre každého z nás, jednou z najviac dezorganizovaných miestností v dome je práve detská izba. S rozumným a kreatívnym prístupom však môžete vytvoriť pohodlný úložný systém pre všetky veci vášho dieťaťa aj tu. Vytvoriť a udržať poriadok s originálnym regálovým systémom je predsa veľmi jednoduché.


Ako začať a ktorý postup či materiál si zvoliť, to všetko si povieme v našom článku. Majster Regál má pre vás hneď niekoľko inšpirujúcich riešení a návrhov.

1-Regal-do-detskej-izby-biely


Na začiatok sa zbavte nepotrebných vecí

Či už organizujete úložný systém od úplného začiatku alebo chcete pomocou vhodných regálov reorganizovať existujúci spôsob života vašich detí, prvá vec, ktorú musíte urobiť, je úplná revízia všetkých dostupných detských položiek. Časom deti predsa rastú a mení sa nielen ich fyzický výzor, ale aj vnímanie, záľuby a názory. V dôsledku toho sa priestor detskej izby môže veľmi rýchlo zaplniť množstvom nepotrebných a nevyužitých vecí.

Ide o oblečenie, z ktorého dieťa vyrástlo už dlhú dobu alebo je opotrebované, rozbité a nudné hračky, nespárované ponožky a iné veci, ktoré boli mimo pozornosti dlhšie ako 1 rok. Nemusíte ich všetky automaticky vyhadzovať, pretože môžu ešte urobiť radosť niekomu inému. Potom sa pustite do triedenia toho, čo vám ostalo.

Nezabudnite zapojiť do procesu aj dieťa a vysvetlite mu, že jeho úlohou je zodpovedať za skladovacie priestory a udržiavať veci na správnom mieste, ak sa nepoužívajú. Čím skôr s takýmto výchovným prístupom začnete, tým skôr si dieťa vyvinie zvyk udržiavania poriadku. Pomôcť mu v tom ale môžete aj výberom pekných regálov do detskej izby..


Vyberte správny, pevný a bezpečný úložný systém

V žiadnom inom priestore nie je bezpečnosť tak dôležitá, ako v detskej izbe. O jej vytvorenie sa musíte postarať nielen výberom kvalitných materiálov, ale aj vhodným rozmiestnením zvolených úložných a skladovacích systémov.

Každá jedna časť detskej izby má predsa svoj účel, preto dbajte na to, aby malo vaše dieťa pri ich využití dostatočný priestor na pohyb. Regály na hračky. Regály na hračky sa o vytvorenie optimálnych podmienok postarajú najlepšie, pretože hĺbka ich políc dosahuje maximálne 30 cm, čo nie je žiadny veľký zásah do priestoru.

Bezpečnosť takýchto špeciálnych regálov do detskej izby je navyše zaistená aj typom pevnej konštrukcie a montáže na stenu. Skrutkový regálový systém zaistí, aby bol regál vždy pevný a pre využitie priestoru detskej izby na hru aj bezpečný.


2-Regal-do-detskej-izby-ruzovy

Zvoľte dizajn, ktorý deti záujme

Okolie, v ktorom sa pohybujeme a trávime viac ako 90 % svojho času, vnímame zrakom. Prostredníctvom vhodne zvoleného dizajnu a použitých materiálov si tak navodzujeme atmosféru, ktorá v nás vyvoláva rôzne pocity. Psychologický význam farieb je predsa dôležitý. U detí je takéto vnímanie oveľa intenzívnejšie, preto je dôležité na zariadenie a organizáciu úložného priestoru detskej izby dbať ešte viac. Ak si ale myslíte, že kovové regály svojou jednoduchosťou týmto podmienkam moc nevyhovujú, po oboznámení sa so širokou ponukou regálov do detskej izby svoj názor veľmi rýchlo zmeníte.

Prekvapí vás nielen vzdušnosť a povrchová úprava týchto skrutkových regálov, vďaka čomu sa dobre udržiavajú v čistote a sú ideálne pre použitie do izieb detí trpiacich alergiami, ale aj farebné prevedenie tohto skladovacieho systému. Ružové, modré, fialové alebo zelené odtiene zvyšujú atraktívnosť regálov a ich využitie v priestore, ktorý by mal hýriť tými najkrajšími farbami.

Tak sa o tom presvedčte a výber vhodných regálov do detskej izby s Majster Regál a jeho konfigurátorom vyberte. Je to naozaj jednoduché, rýchle a cenovo výhodné riešenie s charakterom tej najvyššej kvality, pretože naše regály majú aj certifikát.

TV e-shope Majster Regál nájdete regály do garáže, do špajze či pivnice, ale taktiež aj regály na pneumatiky. Neváhajte použiť náš konfigurátor na kovové regály, alebo prejdite priamo na kategóriu pre regály na hračky, do detskej izby alebo do kúpeľne, či na kvety.

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Linkedine.