0%

Veru tak. Leto sa nám pomaly ale isto chýli ku koncu a o pár dní sa sychravejší charakter počasia postará o to, že našich dvoj alebo štvorkolesových „tátošov“ vymeníme za pohodlie obývacej izby. Potreba čerstvého vzduchu a kontaktu s prírodou sa však s príchodom jesene neznižuje. Práve naopak, aj v týchto mesiacoch je dôležité, aby sme si vyrazili na výlet s celou rodinou, prípadne sa na svojom pohodlnom bicykli previezli po obľúbenej trati alebo vyznačenom chodníku. 

K tomuto účelu ale potrebujeme dobrú výbavu v podobe kvalitných dopravných prostriedkov. Správna starostlivosť a údržba však nie sú jediné kroky, ktorými si ich dokonalý a stopercentný stav zaistíme na dlhú dobu. 

Práve v sychravom počasí, ktoré sa vyznačuje poklesom teplôt, vyššou vlhkosťou a silným vetrom, je potrebné mať pre všetky tieto doplnky, náradie či stroje, vhodné priestory na uskladnenie.   Pokiaľ ale zápasíte s každým jedným metrom štvorcovým a moc priestoru na tieto účely nemáte, správne zariadená a kvalitnými regálmi vybavená garáž je pre vás to najlepšie riešenie. 

Kovové regály vám pomôžu maximalizovať priestor a eliminovať neporiadok

Príchod nového ročného obdobia nie je len dôvodom na zmenu odevov vášho šatníka a starostlivosti o pleť či vlasy. 

Tento sezónny rituál by mal zahŕňať aj prípravu vašej garáže na chladnejšie počasie. Ide predsa o priestor, ktorý je oveľa viac než len miesto na ochranu vášho vozidla či bicykla pred dažďom, snehom alebo ľadom. Malo by to byť miesto, na ktorom môžete vždy a veľmi jednoducho umiestniť náradie na odpratávanie snehu, uložiť si letnú výstroj, pneumatiky alebo pomôcky na údržbu záhrady. 

Podlahová plocha garáže alebo dielne všetky tieto potreby uskladnenia ale určite nepokryje, preto je vhodné mať k dispozícii odolné regály do garáže. Pomôžu vám v nej maximalizovať priestor a eliminovať neporiadok na minimum bez použitia ďalších špeciálnych a zbytočne drahých zariadení.

September a príchod jesene s regálmi vo vašej garáži

Silný a odolný materiál regálov, ktorý unesie všetko

Výhodou tohto unikátneho skladovacieho systému od Majster Regál je jeho kompaktnosť, flexibilita a funkčnosť. Práve tá ho predurčuje na použitie v akomkoľvek priestore a pre uloženie rôznych predmetov a vecí. Pevné regály na pneumatiky tak konečne vytvoria miesto na uloženie sezónnych pneumatík, kde na vaše auto počkajú do ďalšej sezóny.

Garáž je však miestnosť, v ktorej sa často skladuje všetko, pričom sa zabúda na jej špecifickú klímu, kde vlhkosť, nižšie teploty a voda robia s niektorými materiálmi svoje. Pri použití bezskrutkových kovových regálov RIVET s drôtenou oceľovou policou sa však žiadnych nehôd a nemilých prekvapení obávať nemusíte.

September a príchod jesene s regálmi vo vašej garáži

Police sú pevné, s nosnosťou do 300 kg a odolné, takže ich môžete využiť aj pri vytváraní úložných priestorov pri otvorenom altánku, do ktorého sem tam zaprší alebo nasneží. 

S výberom a riešením správneho skladovacieho systému vám pomôže konfigurátor na regály

Napriek tomu, že rozloženie garážových priestorov je vďaka moderným bezskrutkovým regálom naozaj veľmi jednoduché, nie každý z nás má na výber ideálnych regálov talent. S pohodlným konfigurátorom ho ale vôbec nepotrebujete. Stačí poznať rozmery priestorov garáže a podľa nich zadať do konfigurátora výšku i šírku regálov a doplniť ju hĺbkou a počtom políc. Aj takto jednoducho sa môžete dopracovať k dokonalému usporiadaniu garáže. 

Regály do dielne alebo do pivnice sú navyše z pozinkovaného kovového materiálu. Jednoducho sa montujú a podľa potreby prispôsobujú konkrétnym priestorom. 

So zavesením bicyklov, uložením pneumatík, náradia a nástrojov tak už konečne nebudete mať najmenšie problémy, pretože všetky tieto veci budú mať na regáloch svoje miesto a vy o všetkom čo v garáži je, dokonalý prehľad. Tak sa o tom presvedčte a pri príprave garáže na jeseň vám Majster Regál rád pomôže.

V e-shope Majster Regál nájdete regály do garáže, do špajze či pivnice, ale taktiež aj regály na pneumatiky. Neváhajte použiť náš konfigurátor na kovové regály, alebo prejdite priamo na kategóriu pre regály na hračky, do detskej izby alebo do kúpeľne

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame Linkedine.