0%

Rozhodovanie o najvhodnejšom regáli pre Vašu firmu alebo domácnosť môže byť často zdĺhavá a nie veľmi jednoduchá úloha. Medzi rozhodujúce faktory môžeme zaradiť jednoduchú údržbu, koróziu alebo záruku. Preto by sme Vám v Majster Regál chceli ukázať rôzne možnosti použitia bezskrutkového kovového regálu RIVET s drôtenou policou. Jednoducho ideálneho regálu do každého priestoru a pre rôzne využitie.                         

Hľadáte regály s vysokou nosnosťou? Rivet regál! Prajete si kovový regálový systém vhodný do miestnosti so zvýšenou vlhkosťou? Sortiment Rivet regálov! Potrebujete regál na vonkajšie skladovanie? Rivet regály s drôtenou policou.

Kompletný regálový systém? Ešte váhate? Čítajte ďalej ...

Ideálne pre bary

Vieme, že každodenné upratovanie v baroch a reštauráciách je určite náročná úloha. Pomocou Rivet regálu je táto činnosť znesiteľnejšia a pohodlnejšia. Už sa nemusíte obávať olejových škvŕn alebo zvyškov prachu na drevených policiach. Vďaka oceľovej sieti je ukladanie prachu na povrchu regálu minimálne a údržba regálu je jednoduchšia a efektívnejšia.

Vďaka svojej vysokej nosnosti je Rivet regál ideálny na skladovanie ťažkých predmetov, ako sú sudy, prepravky a pod. Elektricky zváraná oceľová sieť z neho robí dokonalého partnera v prípade požiaru, pretože jeho otvory umožňujú ľahký a rýchly tok vody medzi rôznymi úrovňami.

 Regál na všetko a pre všetkých!

Ideálne pre skleník

Či už pestujete zeleninu pre zábavu alebo profesionálne, dobre organizovaný skleník je zásadný pre udržanie zdravého a silného rastu všetkých rastlín. Použitím správnych kovových regálov pre rôzne rastliny môžete jednoducho udržať všetko na svojom mieste. Rastlinám sa v takto vytvorených podmienkach darí oveľa lepšie a skleník nie je preplnený. Unikátne rastové potreby každej rastliny si vyžadujú odlišné skladovanie a údržbu, aby sa zabezpečilo, že rastie tak, ako potrebujete. Ak budete vopred vedieť, aké police a stoly potrebujete, pomôže Vám to okamžite vyriešiť veľa problémov. Tento atraktívny regál je skvelým doplnkom každého skleníka.

Kovový regál umožňuje slnku prístup ku všetkým rastlinám. Klimatické podmienky nie sú problémom vďaka antikoróznej ochrane. Umožňuje vytvorenie dokonalej vertikálnej záhrady či už v interiéri alebo exteriéri.

 Regál na všetko a pre všetkých!Regál na všetko a pre všetkých!

Ideálne pre prístrešok

Záhradkárčenie ako hobby? Priznajme si, je to krásny koníček, ale nepatrí medzi najčistejšie. Množstvo nádob na zalievanie, špinavých čižiem, rozliatych tekutín...

Priniesť všetky tieto veci do domácnosti nie je praktické, čisté ani bezpečné.

Čo tak uložiť všetko pod prístrešok? Vďaka nášmu sortimentu sa už nemusíte obávať zmeny počasia, pretože tento regál je odolný voči dažďu aj vlhkosti a je ideálny na uskladnenie všetkého Vášho záhradného náradia.

 Regál na všetko a pre všetkých!Regál na všetko a pre všetkých!

Ideálne pre garáže a kvapaliny

 V neposlednom rade. Rivet regál je ideálny pre garáže, dielne a skladovanie tekutín. Všetko potrebné pre Vaše koníčky môžete skladovať optimálnym a trvalým spôsobom.

Od surfov, lyžiarok, kajakov až po motorkárske oblečenie. Vďaka oceľovej sieti regál nezachytáva žiadny zápach, a teda ani zápach zo všetkého, čo v ňom skladujete. Neoprén je možné sušiť bez obáv z poškodenia regálu alebo si obuť jazdecké topánky bez obáv z poškodenia vďaka ľahkej údržbe. Užívajte si svoje záľuby od začiatku do konca.

Nezáleží na tom, či je Vaša garáž malá alebo veľká. Sortiment Rivet regálov ponúka rôzne rozmery, takže nájdete regál do každého priestoru.

 Regál na všetko a pre všetkých!

Ak sa chcete dozvedieť viac o Rivet regáloch, prečítajte si naše ďalšie blogy:

5 dôvodov výberu drôtenej kovovej police  a

Rozdiel medzi bezskrutkovým Rivet regálom a inými bezskrutkovými regálmi, aby ste objavili ich jednoduchý montážny systém. 

V e-shope Majster Regál nájdete regály do garáže, do špajze či pivnice, ale taktiež aj regály na pneumatiky. Neváhajte použiť náš konfigurátor na kovové regály, alebo prejdite priamo na kategóriu pre regály na hračky, do detskej izby alebo do kúpeľne, či na kvety.

Chcete vedieť viac o novinkách zo sveta policových kovových regálov? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame Linkedine.