DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály pre firmy a kancelárie

T profil pre farmaceutický priemysel

0%

T profil pre farmaceutický priemysel

Celokovové bezskrutkové regály so stojinou profilu T sú bezkonkurenčne tie najkrajšie kovové regály, ktoré v obchode Majster Regál môžete nájsť. Majú vysokú nosnosť na jednu policu, sú odolné, pevné, stabilné a môžu sa pochváliť unikátnou konštrukciou, akú inde nenájdete. Majú kovové police kompletne zo zinku, čo im dodáva vysokú odolnosť voči korózii a oxidácii. S modrou kostrou regálu vytvárajú esteticky príťažlivý kus nábytku. To všetko sú dôvody, prečo farmaceutický priemysel siaha práve po týchto trendových policových regálov. Kde všade ich môžete vidieť a ako sú využívane? V nasledujúcich riadkoch sa dozviete viac. 

 

Regály do lekárne

Zásuvný regály profilu T môžete najčastejšie vidieť momentálne v preplnenej lekárni. Dopyt po liekoch každým dňom rastie, či už po predpísaných alebo voľne dostupných. Na trhu je nespočetne veľa liekov a zdravotníckych pomôcok, ktoré treba dôkladne skladovať. Sú dva konkrétne priestory ,ktoré sa vyznačujú využívaním regálových systémov s T profilmi v priestoroch lekárne:

  • Predajná časť: kovové regály sú využívané priamo v predajni na skladovanie dostupných liekov, ktoré sú umiestnené priamo po ruke lekárnika. Je dôležité usporiadať lieky a medicínske pomôcky podľa samotného dopytu. To znamená, ukladať tovar podľa predajnosti. Tie najpredávanejšie čo najbližšie k predajnému pultu. Aj tieto lieky je dobré ukladať do skupín podľa typu použitia, výrobcu, podľa choroby na ktorú sú určené a pod. V tomto prípade neradíme skladovať lieky v predajni iba podľa abecedy. 
  • Sklad: Je úplne jasné, že všetky lieky a samotné zásoby nie je možné uložiť len do predajného miesta. Avšak v tomto prípade vyslovene odporúčame skladovať lieky a tovar podľa abecedy. Akonáhle sa všetok tovar na predajni vypredá, je dôležité doplniť zásoby zo skladu. Ako ľahšie konkrétne lieky v sklade nájdete, keď nie podľa abecedy? 

T profil pre farmaceutický priemyselT profil pre farmaceutický priemysel

 

Pýtate sa, prečo práve regály profilu T? Moderný dizajn do každej lekárne, možnosť rozšírenia regálov za pomoci prídavných modulov, nastavenie políc do požadovanej výšky regálu a možnosti označenia tovaru na nosníky kovového regálu pre lepšiu orientáciu. 

Pracujete v lekárni? Napíšte nám do komentárov, akým spôsobom skladujete tovar a možno vám s tým pomôžeme. 

 

Regály do nemocnice

Nemocnica je miesto, ktoré nikto z nás nenavštevuje rád a chodíme tam len v nevyhnutných prípadoch. Prečo sa však dostala do nášho zoznamu, kde sa využívajú naše kovové policové regály T profilu? Často si ani nevšimnete ich prítomnosť v samotnej čakárni, kde okrem regálov profilu T môžete vidieť tradičné cenovo dostupné bezskrutkové kovové regály s HDF policou, na ktorých nájdete množstvo hračiek, pokiaľ sa jedna o detské oddelenie, prípadne novín, tlačovín a propagovaných prospektov. V samotnej ošetrovni môžete taktiež ojedinele nájsť kovové regály. Zdravotnícke náradie, skúmavky, injekčné striekačky, lieky, ošetrovacie pomôcky... aj na toto všetko je zásuvný T – regál vhodný. Avšak  priestor, kde sú naše kovové regály využívané najviac nie je nič iné, ako sklad. Sklad v nemocnici je pomerne nenápadný a nik z pacientov ho nezvykne vidieť.  Môže sa nachádzať na každom špecifickom oddelení. Skladovanie medicínskych pomôcok, náradia, nástrojov, dokonca aj nábytku, stoličiek, bielizne... Toto všetko naše regály zvládajú bez akýchkoľvek problémov.

 

Regály do Laboratória

Nemôžeme zabúdať na samotných výrobcov farmaceutických pomôcok a liekov. Laboratória sú priam nútené využívať skladové riešenia, ako sú naše kovové regály. Nemajú moc na výber. Potrebujú uskladniť tony liekov , náradia a pomôcok a ako inak, celokovové T profily sú na to ako stvorené. Majú záťaž až 250 kg na policu a dokážu odolať aj veľmi nízkej teplote, keďže samotné police sú kompletne zo zinku. V objemných skladoch sa dajú naplno využívať regálové systémy tvorené z jedného základného regálu a následných prídavných modulov. Týmto spôsobom dokážete vytvoriť „sieť“ regálových systémov poprepájaných po celej veľkosti skladov. 

 

Prečo si nemocnica, lekáreň a laboratórium zvolí práve naše celokovové regály? T-profily sú estetickým doplnkom do každého priestoru, majú nadpriemernú nosnosť, extraordinárnu stabilitu, stojiny hrúbky ocele až 1 mm a možnosť rozšírenia a úpravy podľa potrieb zákazníka. 

V prípade, že pracujete v akomkoľvek farmaceutickom priemysle a snažíte sa nájsť regál, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky, vyskúšajte náš konfigurátor regálov

 

Aký druh regálov hľadáte?

regaly pre firmy             kovové regály do skladu             

     Kvalitné regály pre firmy                      Kovové regály do skladu

0 Komentárov
Predchádzajúce Skladovanie domácich plodín a výrobkov v špajzi Ďalej Multifunkčné kovové regály? Áno prosím!
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály