DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti Regály do garáže Regály do dielne Regaly do priemyslu

Multifunkčné kovové regály? Áno prosím!

0%

Multifunkčné kovové regály Majster Regál

Organizácia priestoru v domácnosti  je nevyhnutná na dosiahnutie útulnej, pohodlnej, príjemnej a funkčnej atmosféry. Pri navrhovaní domu alebo bytu našich snov hrá kľúčovú úlohu nábytok. Okrem farieb, materiálov a doplnkov je nábytok dôležitým prvkom, ktorý môže zásadne ovplyvniť kúzlo vašich miestností a izieb.

Z tohto dôvodu sa dnes budeme zaoberať témou, ktorá sa každým rokom stáva trendom a získava na popularite: multifunkčný nábytok. Je to ideálne riešenie pre všetky typy domácností, ktoré napĺňa potreby náročného zákazníka, resp. užívateľa.  Nielenže ušetríte množstvo priestoru, ale taktiež budete môcť dať svojim miestnostiam osobitý nádych a vytvoríte kompozície plné vášho individuálneho postoju a osobnosti. Tento typ nábytku bude nepochybne váš najlepší spojenec, ktorý premení váš priestor na jedinečné, estetické miesto, za ktoré sa nikdy nebudete musieť hanbiť.

Pravdepodobne sa pýtate, prečo píšeme blog o multifunkčnom nábytku, ktorý nemá s kovovými regálmi takmer nič spoločné. Avšak opak je pravdou. Priemyselný nábytok obchodu Majster Regál sa dá použiť rôzne, nie len ako tradičné kovové regály, ale aj ako priemyselné pracovné stoly, napr. do dielne a garáže.

Našim cieľom je ponúkať nábytok, ktorý ponúka viac funkcii, ako sa na prvý pohľad zdá a to v kompaktnom balení, ktorý je vhodný do akéhokoľvek prostredia a priestoru. Ako sme spomínali, naše regály je možné rozdeliť na dva rovnaké pracovné stoly, prevažne z kategórie bezskrutkové kovové regály a bezskrutkové kovové regály RIVET.  Základom pre delenie regálov na pracovné stoly, je ich delená stojina. Pracovné stoly môžu spĺňať aj dekoratívny účel. Sú výborným doplnkom napríklad do priestorov pod oknami, prípadne obrazmi.

multifunkcne kovove regaly

 

Späť k jadru celej veci. Mať nastaviteľný pracovný stôl v domácnosti je skvelé v prípade, ak sa chcete pustiť do DIY (urob si sám) nápadov, ktoré dlhodobo plánujete. Naše kovové policové regály s HDF policou a bezskrutkovou montážou sú na tento účel perfektné. Sú vysoko odolné voči vlhkosti, tlaku, nárazu a majú jednoduchú údržbu. Montáž je jednoduchá. Komponenty sa do seba zasúvajú a tak vzniká kovová kostra pracovných stolov. Môžete ho mať hotový za niekoľko minút a samotné police môžete prispôsobiť do akejkoľvek výšky regálu.

Pracovné stoly môžete využiť mnohými spôsobmi. Môže byť použitý na skladovanie a organizáciu nástrojov, na prácu s materiálom, prípadne môžete upevniť na stenu za regál hobby panel s možnosťou odkladania náradia na háčiky. Ak sa považujete za skutočného kutila, mohli by ste využiť výhody tohto dvojitého skladovacieho nábytku tým, že budete pracovné stoly rozlišovať na „špinavý, použitý“ a „čistý, nový“ náklad, tovar alebo nástroje.

multifunkcne kovove regaly

multifunkcne kovove regaly

 

Pre mnohých nadšencov DIY tzv. kutilov, ktorí v dielni strávia väčšinu svojho času, je vhodné rozdeliť dielňu na dve časti, čistú a špinavú, samozrejme, každú s vlastným pracovným stolom.

„Čistý“ pracovný stôl sa bude používať na úlohy, pri ktorých vzniká málo odpad, prípadne všetko vyprodukované sa dá jednoducho vyčistiť. Príkladom je odpad, ktorý vzniká používaním píl, vŕtačiek, sústruhov atď. Túto oblasť je potrebné vyčistiť obzvlášť dobre, aby bolo možné použiť pracovný stôl a celý priestor znova pri ďalších príležitostiach. Na druhej strane je tu „špinavá“ oblasť, kde sa pracuje s farbami, olejmi, rozpúšťadlami atď. V tejto časti je potrebný prívod vody a dostupnosť odtoku.

Máme v ponuke je množstvo všestranných kovových regálov. Možno, že ste naše regály použili inak. Napíšte nám na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin,  ako netradične ste využili naše kovové regály.

multifunkcne kovove regaly

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

Kovové regály do garáže                Rohové kovové regály                Kovové regály do dielne

    Kovové regály do garáže                                  Rohové kovové regály                                    Kovové regály do dielne               

0 Komentárov
Predchádzajúce T profil pre farmaceutický priemysel Ďalej Späť do práce s kovovými regálmi
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály