0%

Zavádzanie niektorých opatrení nás núti tráviť čas viac menej len za dverami svojho domu. Výsledkom je minimálna fyzická aktivita a pohyb obmedzený na cestu do práce a domov. Pokiaľ si to ale bez adrenalínu v krvi a športového vyžitia už neviete predstaviť, vybehnúť do prírody a načerpať viac čerstvého vzduchu určite môžete. A prichádzajúca zima vám k tomu čoskoro vytvorí tie najlepšie podmienky. Ešte predtým však treba pripraviť na to aj vašu výbavu, ktorá sa postará o radosť zo života aj zábavu.

Zimné športy majú priaznivý vplyv na zdravie, zvyšujú vytrvalosť a aeróbny výkon tela, teda jeho schopnosť ľahšie absorbovať kyslík. Zlepšujú tiež celkovú kondíciu, kombinujú fyzickú aktivitu a otužovanie. Je to aj skvelý spôsob, ako spáliť kalórie, odbúrať stres a zlepšiť náladu.

Aby ale nebolo potešenie zo zimných outdoorových aktivít zatienené zraneniami, ktoré vám spôsobila poškodená výbava, máme pre vás 5 tipov na dokonalý skladovací systém, ktorý sa o vaše pohodlie a bezpečné uloženie všetkých potrebných doplnkov postará.

 

1. Regály profilu T

Kovové regály do garáže sú vysoko spoľahlivé multifunkčné konštrukcie, ktoré umožňujú najefektívnejšie využitie akéhokoľvek priestoru. Jednoducho sa ovládajú, udržiavajú v čistote a sú zároveň lacné. Veľkou výhodou je aj ich atraktívny vzhľad, vďaka ktorému sa dajú použiť nielen v úžitkových a kancelárskych budovách, ale aj bytových priestoroch. A v prípade bezskrutkových regálov profilu T to platí dvojnásobne. Prečo? Ponuka originálnych a multifunkčných regálových systémov je obrovská. Regály profilu T však patria k najkrajším a najatraktívnejším systémom. Najlepšie vás ale o tom presvedčí unikátna modrá farba stojín a nosníkov so zinkovanými policami.

Eleganciu a mimoriadnu dôstojnosť však dodáva tomuto regálu dierkovanie profilov ukryté vo vnútornej strane stojiny, ktoré zároveň umožňuje skonštruovať zostavu dvoch regálov s použitím len 6 stojín. Aj vďaka tomu ušetríte nielen priestor, ale aj náklady na uskladnenie akejkoľvek lyžiarskej alebo inej zimnej výbavy. Montáž zvládnete behom 15 minút a takto skonštruované regály vám vďaka špeciálnej povrchovej úprave budú slúžiť naozaj dlho, pretože dokážu odolávať vlhkosti, korózii, vysokej hmotnosti a mechanickému poškodeniu.

1-bezskrutkovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

1-bezskrutkovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

 

2. Skrutkové regály

O tom, že zimné športy majú na naše zdravie mimoriadne pozitívny vplyv niet najmenších pochýb. Avšak, veľká časť výbavy, vďaka ktorej ich môžeme praktizovať, je náročná nielen na údržbu, ale aj správne uskladnenie. A v prípade hmotnosti jednotlivých doplnkov, to platí dvojnásobne. Váha niektorých lyží, snowboardov, korčulí alebo inej výbavy môže presiahnuť niekoľko desiatok až sto kilogramov, pretože materiál musí byť pevný a kvalitný. To znamená, že obyčajný šatník, skriňa alebo polica tento nápor nemusí zvládnuť. V takomto prípade je lepšie využiť na uskladnenie výbavy pre zimné športy skrutkové regály. Jednotlivé zložky tohto systému sa za pomoci skrutiek a pevného kovového konštrukčného riešenia jednoducho montujú. Sú k dispozícii v prevedení odolnej povrchovej úpravy, ktorá zároveň upúta aj svojím špecifickým dizajnom. Určite vás však nepoteší len ich trvalo pekný vzhľad, ale aj nenáročná údržba.

2-skrutkovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

2-skrutkovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

 

3. Rivet rohové regály do rohu garáže

Problémy s nedostatkom priestoru sa netýkajú len malých bytov. Užívať si komfort a pohodlie so všetkými doplnkami, ktoré sa nám páčia, je náročné aj v obrovskej vile. Často je potom takmer nemožné do našich interiérov zmestiť všetko potrebné. A pokiaľ je reč o výbave na zimné športy, platí to dvojnásobne. Predstaviť si svoj dom, byt, kanceláriu alebo garáž bez pevných policových systémov je takmer nemožné. Nehovoriac o tom, ak má tento prvok plniť estetickú a zároveň dekoratívnu funkciu. V takýchto prípadoch sa cenia spôsoby, vďaka ktorým dokážeme efektívne využívať každý jeden centimeter nášho interiéru. A práve Rivet rohové regály takýmto riešením sú. Ide o set troch bezskrutkových kovových regálov s Rivet technológiou uchytenia a policami, kde maximálna záťaž na jednu z nich je v priemere do 300 kg a pokrytie uhla až do 135 °. To znamená, že všetka vaša výbava sa sem určite zmestí a bude v bezpečí a vždy po ruke.

3-rohovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

3-rohovy-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

 

4. Profesionálne regály

Kovové regály od Majster Regál môžete umiestniť vďaka antikoróznej úprave nielen do kúpeľne, ale využiť aj na skladovanie rôzneho tovaru a dokumentov v kancelárii, v malom sklade alebo technickej miestnosti. Vyznačujú sa dobrým maximálnym zaťažením, ľahkou montážou a životnosťou v prevádzke. Na police takéhoto kovového stojana možno umiestniť rastliny, knihy, časopisy, ale aj rôzne kancelárske dokumenty. Profesionálne regály STRONG s drôtenou policou v antracitovej farbe však určite oceníte najmä v prípadoch, keď je vaša zimná športová výbava mokrá od snehu a ľadu. Drôtený systém profesionálneho regálového systému je vzdušný a umožňuje pri skladovaní dôkladné vysušenie vašej výbavy a jej prípravu na ďalšie použitie pri vysokej pevnosti a nosnosti jednotlivých políc.

4-strong-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

4-strong-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

 

5. Bezskrutkový Rivet systém s drôtenou policou

Ak chcete, aby vám vaše lyžiarske vybavenie slúžilo viac ako jednu sezónu, je dôležité ho vedieť vždy správne uložiť na určené a ideálne suché miesto. Ak ho nemáte, alebo vám nevyhovuje drahá ponuka špecializovaného obchodu, môžete využiť priestor a konštrukciu bezskrutkového Rivet regálu s drôtenou policou. Tieto konštrukcie nielenže výborne slúžia svojmu účelu, ale sa aj ľahko montujú a nevyžadujú si žiadnu zložitú a nákladnú údržbu. Na police regála môžete umiestniť všetku vašu výbavu a naplno si kedykoľvek užívať milovanú zábavu.

5-droteny-regal-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

5-droteny-regal-5-regalov-pre-ulozenie-zimnych-veci-blog

 

Kovové regály od Majster Regál sú schopné vydržať značné zaťaženie, "neboja" sa vlhkosti a ani žiadnych vibrácií. Stačí si správne vybrať a otázka skladovania a hľadania úložného priestoru bude v momente vyriešená. Tak sa o tom presvedčte a nájdite ten pravý regál pre Vás pomocou nášho konfigurátora regálov.