DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO

Best sellers 2022: Najpredávanejšie kovové regály roka

0%

Best sellers 2022: Najpredávanejšie kovové regály roka

Najväčšou výhodou e-shopu Majster Regál je fakt, že nakupujete od európskeho výrobcu. Väčšina zákazníkov už zistila, že lacné regály z Číny a ďalších mimoeurópskych krajín nebývajú dostatočne kvalitné. Preto sme pyšní na to, že naše kovové policové regály vyrábame v EÚ, udávame 5 rokov záruku a predávame ich za konkurencieschopnú cenu. Navyše celý rok prebiehajú rôzne akcie, či už sezónne výpredaje alebo niekoľkotýždňové Black Weeks, ktoré dopĺňajú zľavový systém a vernostný program platný po celý rok.

Hoci máme najširšiu ponuku kvalitných kovových regálov medzi e-shopmi, stále sa ju snažíme rozvíjať. K obľúbeným kovovým policovým regálom sme tento rok pridali ešte doplnky na skladovanie ako sú kartónové krabice, plastové úložné boxy alebo plastové boxy na náradie, aby si zákazníci k svojim novým regálom mohli rovno vybrať kompatibilné doplnky. Tiež sme spustili úplne nový unikátny 3D konfigurátor regálov, ktorý určite stojí za vyskúšanie. A aké regály sa tento rok najviac predávali?

 

1. RIVET bezskrutkový kovový regál s HDF policou, 180x90x45 cm, 5 políc, 250 kg na polici

Naším najpredávanejším regálom roku 2022 sa stal kovový regál z rady RIVET, ktorý v tomto variante dlhodobo patrí k najobľúbenejším produktom v našom sortimente. Okrem patentovanej nitovej konštrukcie má tento regálový systém ideálne rozmery pre „domáce skladovanie“. Pri šírke regálu 90 cm sa zmestí aj do menších priestorov a výklenkov a hĺbka regálu je tak akurát pre optimálnu prístupnosť. Každá polica má nosnosť 250 kg a nájdete na nej hladkú drevovláknitú HDF dosku s hrúbkou 5 mm, ktorá je vysoko odolná proti nárazu aj vlhkosti. Vyberať môžete z viacerých druhov povrchových úprav.

RIVET bezskrutkový kovový regál s HDF policou, 180x90x45 cm, 5 políc, 250 kg na polici

 

2. RIVET bezskrutkový kovový regál s HDF policou, 180x150x60 cm, 4 police, 250 kg na polici

Tohtoročnou dvojkou sa stal ďalší kvalitný kovový regál z radu RIVET. Všetkými parametrami rovnaký s predchádzajúcim policovým regálom, iba širší a hlbší variant, ktorý má o jednu HDF policu menej. Prečo? Je to logické, regály so šírkou do 100 cm sa používajú na skladovanie menších predmetov, preto sa viac predávajú kovové regály s 5 policami ako kovové regály so 4 policami. Pri kovových regáloch so šírkou 120 alebo 150 cm počítate so skladovaním objemnejších predmetov, preto sú potrebné aj vyššie poschodia a tým pádom pre regál s výškou 180 cm sa viac predávajú regály so 4 policami.

 

3. RIVET bezskrutkový kovový regál s HDF policou, 180x180x60 cm, 4 police, 400 kg na polici

Aj posledný stupeň víťazov patrí robustnému kovovému regálu z radu RIVET. A že sa jedná o skutočného pracanta, pýši sa nosnosťou 400 kg na jednu policu. S ohľadom na jeho rozmery nájdeme tento kovový záťažový regál niekde v garáži, sklade alebo dielni. To ale neznamená, že by nemohol skvele poslúžiť napríklad v pivnici ako regál na ovocie, zeleninu alebo zaváraniny. Na prvý pohľad sa to nemusí zdať, ale keď sčítate váhu všetkých pohárov s uhorkami, kompótmi, marmeládami a pod., dostanete sa na nosnosť, ktorú už lacný kovový regál z lacného obchodu nemusí zvládnuť. Navyše na HDF police s hĺbkou 60 cm sa Vám presne zmestí na dĺžku prepravka s ovocím alebo zeleninou, čo je snom každého záhradkára.

 

4. RIVET bezskrutkový kovový regál so sieťovou drôtenou policou, 180x120x45 cm, 4 police, 250 kg na polici

Tesne pod stupňami víťazov skončil ďalší zástupca radu RIVET. Napriek tomu jedno prvenstvo má, jedná sa o náš najpredávanejší kovový regál so sieťovanou drôtenou policou roku 2022. Tento typ policového systému si získava čoraz viac priaznivcov. Keď vezmete osvedčenú kvalitnú kovovú konštrukciu regálov RIVET, ale drevovláknité HDF police vymeníte za drôtené sieťované police, získate skvelého pomocníka do vlhkých priestorov alebo ideálny kovový regál na skladovanie kvapalín. Patentovaný nitový systém zavesenia HDF a drôtených políc je navyše úplne zhodný, a tak ich môžete ľubovoľne kombinovať. Napr. keď pri svojom regáli do garáže potrebujete mať spodnú policu drôtenú kvôli odkvapkávaniu vody, blata alebo snehu z topánok či lyžiarok. 

 

5. Skrutkový kovový regál 150x100x50cm, 4 police, 100 kg na polici

A prvú päticu nám uzatvára nestarnúca klasika. Kvalitné skrutkové kovové regály nikdy nevyjdú z módy. Nájde sa mnoho miest, pre ktoré je kovový regál RIVET s výškou 180 cm veľmi vysoký. V takom prípade odporúčame osvedčený kovový skrutkový regál s výškou 150 cm. Naše skrutkové regály s kovovými policami skvele poslúžia vďaka svojej kvalitnej zinkovej povrchovej úprave. Montáž je veľmi rýchla a jednoduchá, výšku jednotlivých kovových políc si môžete nastaviť po malých krokoch presne podľa svojich predstáv a v prípade potreby behom chvíľky zmeniť. Takto by mal vyzerať kvalitný kovový regál s kovovými policami do domácnosti!

 

A aké regály ste si tento rok kúpili Vy? Chýba v našom zozname nejaký Váš favorit? Napíšte nám do komentárov. Veríme, že vám náš nový článok na blogu priniesol nové informácie a bol pre vás užitočný.

Nezabudnite nás sledovať na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin a napíšte nám. 

 

 

Aký druh regálov hľadáte? 

Kovové regály do garáže        Kovové regály do špajze        Kovové regály do dielne

    Kovové regály do garáže                          Kovové regály do špajze                         Kovové regály do dielne              

0 Komentárov
Predchádzajúce Regály na potraviny do domácnosti a do reštaurácie Ďalej Ako vybrať regály do obchodu – 6 tipov
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály