Regály pre firmy a kancelárie Regaly do kancelarie

Späť do práce s kovovými regálmi

0%

Späť do práce s kovovými regálmi - Majster Regál

 

Každý zamestnávateľ verí, že po letnej dovolenke príde jeho zamestnanec do práce oddýchnutý, plný energie a spokojnosti. Môžete nám prezradiť v komentároch, ako ste trávili dovolenku a či ste načerpali mnoho síl do ďalšieho pracovného roka. Ale k tomu, aby sa zamestnanec cítil v práci pohodlne a príjemne, je nutné pripraviť pracovné prostredia do toho najlepšieho stavu, ktorý bude spĺňať všetky potreby pracovníka. Musí mať všetko potrebné po ruke, všetky nástroje na svojom mieste, funkčnú elektroniku a renovované, udržované stroje. Celozávodné dovolenky sú perfektným časom na to, aby všetky stroje prešli kvalitnou údržbou, kancelárie vynovené moderným nábytkom, dielňa s novým pracovným stolom, sklad s novými kovovými regálmi a garáž napríklad s novým zdvíhacím zariadením. A nemôžeme zabúdať na tých najmenších, ktorí sa vracajú do školy. Kabinet, telocvične, triedy a laboratória musia byť stop percentne pripravené. Poradíme vám, ako vybaviť pracovné priestory tými najlepšími kovovými regálovými systémami tak, aby splnili dokonale svoj účel, boli dostupné a spĺňali všetky predpoklady kvalitného pracovného nábytku. 

 

Regály do skladu

Celozávodná dovolenka vo fabrike dáva firmám priestor na zefektívňovanie skladových priestor. Je potrebné robiť revízie skladového nábytku a v mnohých prípadoch renovácie regálových systémov. V tomto čase je sklad pokojný, nie je prítomný ruch, pretože ľudia trávia čas doma. Skladníci a manažment majú množstvo priestoru a možností, ako vybaviť pracovný priestor novými policovými regálmi bez akýchkoľvek obmedzení. V ponuke je množstvo regálov na výber, od regálov so záťažou 100 kg až po 1 tonu na policu. V kovovýrobe padne vhod regál Longspan s obrovskou záťažou na policu, v rozpätí od 500 - 1000 kg. Mali ste možnosť tento regál vyskúšať? Je plne bezskrutkový, tradičná modro - oranžová farba mu dodáva priemyselný dizajn a jeho konštrukcia je natoľko kvalitná, že sa nemusíte obávať zrútenia či preťaženia regálu. Vďaka nemu môžete skladovať tie najťažšie a najobjemnejšie výrobky, materiály a produkty bez akýchkoľvek pochýb. 

 

Späť do práce s kovovými regálmi

 

Regály do dielne

Každý pracovník, ktorý denne spracúva drevo, plast alebo kov určite ocení, keď po príchode z dovolenky bude mať plne, nanovo zariadenú dielňu. Materiál a náradie, ktorý je pre pracovníka dielne neoddeliteľnou súčasťou, je nutné mať uskladnené v priestoroch, ktoré sú ľahko dostupné, viditeľné a umiestené vo výške očí. Potrebuje reagovať rýchlo, efektívne a najmä bezpečne. Prečo sú kovové policové regály tým najlepším typom dielenského nábytku? Sú otvorené, priestranné, cenovo dostupnejšie a spoľahlivé. Máte na výber široký sortiment rôzneho typu. Pozrite sa na regál s technológiou Rivet, v zinkovom prevedení, ktorého kovová kostra sa uchytáva za pomoci oceľových nitov, čo dodáva regálu extrémnu tuhosť a výbornú stabilitu. Nehovoriac o tom, že je odolný voči vlhkosti vďaka zinkovému prevedeniu. Jeho vlastnosť rozdelenia na dva pracovné stoly je vyhľadávanou exkluzivitou do každej pracovnej dielne. 

 

Regály do kancelárie

Nesmieme zabudnúť ani na našu administratívu, manažment, marketing, IT a obchodné oddelenie. Viete si predstaviť prísť po dovolenke do práce, pripravovať sa na nové firemné ciele bez odkladacieho priestoru na dokumenty, tlačivá, zmluvy, faktúry, zakladače a rôzne iné potrebné kancelárske potreby? Mnoho spoločností uprednostňuje kovové regály pred tradičným dreveným nábytkom. Pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko. Priemyselný dizajn sa stáva trendom a práve toto policové regálové systémy prinášajú. Mnoho krát sú práve kovové regály lacnejšie a efektívnejšie riešenie, ako vypracovaný drevený nábytok na mieru. V našej ponuke nájdete extrémne veľa možností, čo do kancelárie postaviť. Ale jeden regál je výnimočný. Modrá farba, zinkové police, nádherne tvarované kovové komponenty a dostačujúca záťaž 250 kg na policu. Kliknite sem a vyskúšajte doslovne ten najkrajší regál na trhu, celokovový bezskrutkový kovový regál so stojinou profilu T. Čo všetko tento regál prináša? Bezkonkurenčný dizajn, 100% kovovú konštrukciu, výbornú záťaž a montáž. Regál je možné rozšíriť pomocou prídavných modulov, ktoré na eshope taktiež ponúkame a dokážete vytvoriť komplexný modulárny regálový systém. Nie len že ušetríte množstvo kapitálu, ale každá konkurencia vám bude ticho závidieť. Prinášajú úplne iný pohľad na kancelársky nábytok. Veď posúďte sami. 

 

 

Kľudne nám zavolajte alebo napíšte a spoločným silami určite nájdeme tie najlepšie regály s policami ušité pre vás. Pevne veríme, že váš opätovný nástup do práce prebehol hladko a že každodenný stres z vás opadol. Dúfame, že tento blog vám pomohol a vybudujte si príjemne pracovné prostredie s kovovými regálmi od vášho Majstra

 

Nezabudnite navštíviť aj naše sociálne média, ako je facebook, instagram, pinterest alebo linkedin, kde nájdete množstvo nových nápadov, trikov a tipov. Máte záujem o konkrétny regál, no neviete presne, aký rozmer a typ vám vyhovuje? Vyskúšajte náš konfigurátor regálov.

 

Aký druh regálov hľadáte?

  kovové regály do skladu            Kovové regály do dielne           regaly pre firmy

      Kovové regály do skladu                   Kovové regály do dielne                   Kvalitné regály pre firmy

0 Komentárov
Predchádzajúce Multifunkčné kovové regály? Áno prosím! Ďalej Návrat do školy s Majster Regál
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály
To Top