DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti Regály pre firmy a kancelárie

Návrat do školy s Majster Regál

0%

Návrat do školy s Majster Regál

Ako sme spomínali vyššie, mestá, ministerstvo a riaditelia využívajú letné prázdniny na to, aby bola škola 1. septembra pripravená na nových a vracajúcich sa študentov. Kvóty na vzdelávanie sa stále menia a taktiež všetko potrebné zariadenie. V školách je množstvo vecí, príslušenstva, školských pomôcok a potrieb, ktoré je nutné uložiť na bezpečné miesto. A o to sa už postarajú naše kovové regály. Mnoho krát sú pre ľudí, čo s tým nepracujú, takmer neviditeľné a málokto si tento typ nábytku všíma, pokým nie je nútený policové systémy zadovážiť. V dnešnom článku by sme vám radi povedali, odporučili a ukázali, ako zariadiť jednotlivé školské priestory regálovými systémami, pričom budeme dbať na konštrukciu, využitie, bezpečnosť, cenu  a účelovosť. Stretli ste sa niekedy na školách s kovovými regálmi? Ak áno, povedzte nám viac v sekcii komentárov. 

Mnoho škôl a univerzít naše regály aktívne využíva a mnohé z nich opakovane kupuje. Pýtate sa, kde všade využívajú kovové policové systémy? Čítajte ďalej a povieme vám, v ktoré školských priestoroch sú využívané tieto kompaktné a špičkové produkty.  

 

Sklad školských pomôcok

Asi najdôležitejší priestor, pre školákov a učiteľov je všeobecný sklad školských pomôcok. Mapy, školské potreby, kriedy, elektrické tabule, glóbusy, dokumenty, zápisnice... Všetko to, čo žiaci potrebujú na kvalitnú výučbu. Je dôležité, aby každý predmet mal svoje miesto, bol dostupné a keď študenti pôjdu učiteľovi pomôcť vybrať všetky prospekty zo skladu, našli všetko na prvý krát a netrávili dlhší čas hrabaním sa v predmetoch. Ako zariadiť takýto typ skladu? Niektoré veci sú krehkejšie ako druhé a treba byť veľmi opatrný pri manipulácii. Najvhodnejším nábytkom, už ako je zvykom, sú kovové policové regály. Konkrétne bezskrutkové kovové regály s HDF policou. Keďže sa jedná o školu, zvolili sme regály v modrej farbe povrchovej úpravy, nech regál pôsobí moderne a farebne. Má záťaž až 360 kg na jednu policu. Pevný, stabilný, s drevenou policou HDF a s výbornou konštrukciou. Jeho montáž je rýchla a bezproblémová. Taktiež sú kraje kovových častí oblé, čo samo o sebe zabraňuje rezným poraneniam. Ideálny regál do každej školy. 

bezskrutkové kovové regály s HDF policou

 

Školský archív a knižnica

Takmer každá škola má školskú knižnicu, archív učebníc a študentských prác. Práve tu dokážu kovové policové regály naplno vynikať. V čase prázdnin je dôležité nanovo usporiadať knihy v školskej knižnici podľa žánru, autora a názvu. Mnoho škôl v prvom rade volí drevené varianty regálov, ktoré však môžu byť drahšie až o 50% oproti iným variantom, ako sú napríklad kovové regály. Vďaka bezskrutkovým kovovým regálom profilu L v modrej farbe a zinkových políc je zariadenie knižnice a archívu úplnou maličkosťou. Majú nosnosť až 250 kg na policu a samotné police môžete umiestniť do vami požadovanej výšky, čo vám dovoľuje uložiť knihy a práce akejkoľvek veľkosť, stačí len kvapka fantázie. Vyzerajú skvelo, moderne a ich údržba je naozaj jednoduchá, pričom sa nemusíte báť o čistenie vlhkou handrou a vodou. A čo vy? Máte vo vašej škole niečo podobné? 

 

Celokovové regály v školskom laboratóriu

Skúmavky, chemické prvky a materiály, ochranné príslušenstvo, nástroje. To všetko nájdete v tradičnom školskom laboratóriu. Chémia sa ľahšie učí, keď je v „labáku“ poriadok a nové, kvalitné vybavenie. V tejto školskej miestnosti plnej záhad a pokusov, nie je nič vhodnejšie, ako celokovové skrutkové regálov systémy v zinkovej povrchovej úprave. Sú plne nastaviteľné a zinkové police môžete umiestniť do výšky, aká vám vyhovuje. Sú odolné voči všetkým olejom, kvapalinám a roztokom. 100 kg na policu je viac než dostačujúcich. Ani nešťastne vzniknutý požiar týmto kovovým pomocníkom nedokáže ublížiť. Bezpečné, cenovo dostupné a kvalitné regály v stabilnej konštrukcii. Čo viac si želať. 

Pozrite sa sami, ako vyzerajú kovové regály v školskom laboratóriu. 

Celokovové regály v školskom laboratóriu

 

Regály v telocvični

Učitelia telesnej výchovy na základných a stredných školách musia myslieť aj na to, kde odložia všetky cvičebné a športové pomôcky. Lopty, činky, medicinbaly, kruhy, hokejky závažia a pod. To všetko musí byť dôkladne poukladané, aby sa zabránilo akémukoľvek poškodeniu, keďže tieto športové pomôcky vedia byť extrémne drahé. Aj pre tento účel sú kovové regály ideálnou možnosťou. V tomto prípade je nutné zvoliť kovový regál, ktorý vydrží extrémnejšie zaťaženie a pre školy bude naozaj dostupný. Policový regál RIVET  to spĺňa dokonale. Vysoká záťaž na policu, až do 400 kg. Extrémne pevná konštrukcia vďaka kovovým spojovacím nitom. Veľa rozmerov, typov a možností. Tento regál treba vyskúšať a športové zariadenia budú na veľmi dlhú dobu v maximálnom bezpečí. 

        

 

Možno vďaka nášmu blogu ste si uvedomili, koľko regálov ste v školách videli, ale takmer nikdy neuvedomili, že tam sú. Aj to je ich čaro, nepôsobia rušivo a sú plne funkčné. V našom prípade aj príjemne estetické. 

 

Ešte stále neviete, ktorý je ten správny regál pre vás? Vyskúšajte náš konfigurátor na regály, alebo si vyberte jednu z kategórií regálov ktoré máme v našej ponuke. Jedny z najobľúbenejších sú regály do garáže, vhodné aj na pneumatiky, či regály určené do pivnice, do detskej izby, na kvety alebo hračky. Taktiež nezabudnite, že máme aj skvelé regály do dielne, špajze, či skladu.

Nezabudnite navštíviť aj naše sociálne média, ako je facebook, instagram, pinterest alebo linkedin, kde nájdete množstvo nových nápadov, trikov a tipov . Máte záujem o konkrétny regál, no neviete presne, aký rozmer a typ vám vyhovuje? Vyskúšajte náš konfigurátor regálov.

 

 

Aký druh regálov hľadáte?

regaly pre firmy        Kinderregale        

     Kvalitné regály pre firmy                  Regaly do detskej izby        

0 Komentárov
Predchádzajúce Späť do práce s kovovými regálmi Ďalej Ako vytvoriť vysnívanú špajzu
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály