DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do dielne Regaly do priemyslu Regaly do obchodu

Výhody balenia kovových políc a príslušenstva alebo doplnkov na skladovanie

0%

Či už bývame v byte alebo v dome, všetci sa snažíme mať doma poriadok a všetky veci prehľadne uskladnené. Vďaka sociálnym sieťam je oveľa jednoduchšie ako predtým nájsť tipy, triky a nápady, ako udržať domácnosť útulnú a upratanú. Rozmach CleanToku a ďalších sociálnych trendov, kde ľudia zdieľajú svoje nápady a rady, sprístupnil tie najlepšie idey a inšpiroval mnoho ľudí k väčšej starostlivosti o svoju domácnosť a aktívnemu prístupu k prostrediu, v ktorom žijú. V e-shope Majster Regál sme sa nad tým zamysleli a pripravili sme pre Vás výber zvýhodnených balení kovových regálov s príslušenstvom.

Výhody kovových regálov

Kovové regály sú skvelým nástrojom, ako maximalizovať využiteľný priestor vo vašej domácnosti. Keď potrebujete skladovať veľké množstvo malých a stredne veľkých predmetov, môže Vám obstaranie kovových regálov pomôcť s organizáciou aj upratovaním. Montáž regálov je veľmi jednoduchá a zvládnete ju aj sami. Regály sú skvelým spôsobom, ako maximálne a efektívne využiť priestor v každej miestnosti.

 

Kovové regály s príslušenstvom

Výber správnych kovových regálov a ich príslušenstva môže byť časovo náročný. Pokiaľ kupujete úložné regály a príslušenstvo zvlášť, budete musieť tieto dve položky zladiť, aby ste vytvorili vizuálnu rovnováhu a zvolili správne rozmery. Ak chcete navyše pridať nejaké doplnky na skladovanie, ako sú kartónové krabice na skladovanie, plastové úložné boxy, držiaky na víno, boxy a kufre na náradie, tak môže byť ťažké predstaviť si všetko dohromady.

Preto sme pre vás pripravili niekoľko výhodných balení našich najobľúbenejších kovových regálov a príslušenstva, vďaka čomu odpadnú starosti, ako všetko čo najlepšie skombinovať. Prinášame Vám päť dôvodov, prečo si vybrať jeden z našich výhodných balení!

1) Je to bez starostí

Pokiaľ chcete kovový regál doplniť o nejaké príslušenstvo, musíte nájsť také doplnky, ktoré je možné s kovovým regálom nakombinovať. Každý pridaný kus musí dobre dopĺňať ostatné kusy, aby ste čo najlepšie využili priestor, ktorý máte k dispozícii. Najväčšou výhodou nákupu našich balíčkov je to, že ušetríte starosti s hľadaním jednotlivých produktov, ktoré sa dobre hodia k tým ostatným. Už sme to urobili za Vás!

 

2) Ušetríte čas

Jednou z najlepších vecí na výhodných baleniach regálov a doplnkov je, že vám môžu ušetriť množstvo času. Namiesto toho, aby ste museli všetko hľadať sami, na niečo zabudli a museli to objednávať znova, sada produktov obsahuje všetko a je okamžite pripravená na použitie. Stačí si len vybrať, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

 

3) Sú lacnejšie

Rovnako ako pri hromadnom nákupe potravín aj pri hromadnom nákupe regálov ušetríte množstvo peňazí, pretože vďaka zľave, ktorú Vám poskytneme na niektorý z našich balení kovových regálov, zaplatíte nakoniec menej. Rovnako tak nákup príslušenstva alebo doplnkov “po jednom” vyjde v súčte drahšie, než kedy ich kúpite naraz v sade.

 

4) Máte zladený dizajn

Keď si kúpite balíček kovových regálov a doplnkov na skladovanie, dotvoríte tým celkový vzhľad Vášho regálového policového systému, pretože všetko do seba zapadá a bolo nami starostlivo a premyslene vybrané. Môžete si tak vytvoriť veľmi estetické úložné riešenie, ktoré zároveň pomôže udržať všetko prehľadne usporiadané. A nezáleží na tom, či náš balíček kovového regálu s príslušenstvom použijete ako regál do domácnosti, regál do garáže, regál do pivnice alebo regál do dielne.

 

5) Všetko má svoje miesto

Keď potrebujete upratať a viete alebo máte rozmyslené, kam čo patrí a kde čo dať, môže Vám to pomôcť prekonať prvotnú nechuť na upratovanie a povzbudiť Vás k tomu začať. S mnohými doplnkami, ktoré sú súčasťou našich kovových regálových balení, dostane všetko svoje miesto a upratovanie bude ešte jednoduchšie. Ten pocit potom, keď máte všetko upratané a usporiadané, rozhodne stojí za to!

Záver

Súčasná ponuka kvalitných doplnkov a príslušenstva ku kovovým regálom je taká obrovská, že Vás môže pri výbere postihnúť tzv. rozhodovacia paralýza. Tá sa prejavuje tým, že máte na výber z toľkých možností, že sa nakoniec nerozhodnete pre žiadnu z nich.

Pokiaľ chcete nakupovať kovové regály bez akýchkoľvek problémov, vôbec sa nerozmýšľajte a kúpte si balenie kovových regálov a doplnkov zostavený profesionálmi! Prezrite si našu ponuku a presvedčte sa o ich bezkonkurenčných výhodách.

A ako si vyberáte príslušenstvo a doplnky k regálom Vy? Máte nejaké osvedčené kombinácie regálov a doplnkov alebo príslušenstva? Napíšte nám do komentárov.

 

Veríme, že vám náš nový článok na blogu priniesol nové informácie a bol pre vás užitočný.

Nezabudnite nás sledovať na sociálnych médiách facebook, instagram, pinterest alebo linkedin a napíšte nám. 

 

Aký druh regálov hľadáte? 

Kovové regály do dielne        Rohové kovové regály        kovové regály do skladu

      Kovové regály do dielne                          Rohové kovové regály                            Kovové regály do skladu

0 Komentárov
Predchádzajúce Aký regál vybrať do špajze? Určite kovový! Ďalej Regály na potraviny do domácnosti a do reštaurácie
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály