0%

Mnoho z našich zákazníkov sa často pýta, či kovové regály sú vhodným nábytkom do interiéru bytov a domov. Nie sú kovové regály až príliš industriálne? Nepôsobia príliš rušivo pri elegantnom nábytku? Nie je príliš nebezpečné uchovávať kovové regály v domácnosti a nehrozí poranenie pri dennom kontakte? Na všetky otázky si v následných riadkov odpovieme. Náš nový Blog Vám poradí, aké regály sú vhodné do Vašej domácnosti.

blog-majster-regal

Veľkú úlohu v tom, aké regály je vhodné zvoliť k Vám domov je fakt, či bývate v dome alebo v byte. Zohráva to veľkú úlohu pri výbere regálu, ktorý potrebujete.

Je pravda, že na domoch so záhradou, garážou, pivnicou a pod. je potreba regálových systémov ďaleko vyššia a praktickejšia. Máte o mnoho viac vecí a náradí, ktoré je potrebné uskladniť a práve kovové regály sú tou najlepšou možnosťou na dlhodobé skladovanie. V domových priestoroch je dodržiavanie poriadku priam kľúčovým faktorom a s predstavou, že by sme mali všetky potrebné veci hodené niekde v rohu na kope, by sa nám asi zle využívali benefity tohto typu bývania. Ktoré regálové systémy je vhodné použiť do určitých častí domu? Spoločne si to môžeme rozdeliť do následných súčastí:

Garáž a dielňa

Garáž a dielňa sú neoddeliteľnou súčasťou bývania na dome. Tento priestor je pre majiteľa veľmi dôležitý, z dôvodu ochrany motorového vozidla pred vonkajšími vplyvmi, skladovaním rôzneho pracovného náradia a pre prácu na svojom dopravnom prostriedku. Mnohí z nás majú garáž priamo spojenú s dielňou, v ktorej si každý kutil nájde to svoje. Viac o tom, aké kovové regály je potrebné použiť v garáži sa dozviete v našom predošlom blogu.

Pivnica.

Väčšina domov disponuje aj týmto skladovacím priestorom. V pivnici sa zvykne skladovať množstvo náradia spojeného s prácou na záhrade. Taktiež zvykneme do pivníc ukladať aj našu úrodu, ktorú sa snažíme ponechať v čo najlepšom možnom stave. Najlepším prostriedkom na skladovanie sú kovové regály. Na pracovné náradie odporúčame skrutkové zinkové celokovové regály.Jednoduchá montáž za pomoci skrutiek, 100 kg na policu a zinková povrchová úprava. V prípade, že máte v pivnici vlhko, sú ideálnym riešením. Ak máte v pivnici sucho, tak na uskladnenie úrody odporúčame kovové regály s drevotrieskovou policou, ktoré disponujú s veľkou škálou záťaže na policu. V zinkovej úprave by mali spĺňať všetky požiadavky.

Podkrovie a šatník.

Mnoho rodinných domov využíva podkrovie ako obytnú časť. V dnešnej dobe sa dá plne prispôsobiť pre pohodlné bývanie. Staršie domy využívajú túto časť skôr ako menší sklad. Skladujú v ňom staré nepoužiteľné veci, staré alebo nesezónne oblečenie, starší nábytok a pod. Do podkrovia je ideálne použiť lacné a prispôsobiteľné regály, ako sú skrutkové celokovové regálové systémy, alebo s nižšou záťažovou nosnosťou do 200 kg. Sú cenovo dostupné, odolné a ich údržba je jednoduchá.

Kovové regály sú taktiež vhodné do izieb, ktoré majú spoločné domy, ale aj byty.Výber je široký a v interiéroch nájdu svoje uplatnenie. V ďalších riadkov si povieme o nich viac.

Špajza.

Domy a aj niektoré byty majú priestor, kde sa ukladajú rôzne kuchynské potreby, zaváraniny, potraviny a pod. Špajza je dôležitou súčasťou domácnosti. Je prioritné mať v nej poriadok a k tomu poslúžia skrutkové kovové regály pretože sú prispôsobiteľné, nastaviteľné a rozšíriteľné podľa potreby zákazníka.

Obývacia miestnosť.

Ľudovo povedané „obývačka“ je úplným základom každej domácnosti. Sú regály vhodne aj do tejto miestnosti, ktorá vždy musí pôsobiť impozantne a esteticky? Celokovové regály profilu T blogu Vám zaručia dokonalý vizuál, praktickosť a ich modré sfarbenie pôsobí veľmi príjemne na okolie. Dokážu dobre zapadnúť do nábytku v celej obývačke. Dierované profily sú skryté a tým pádom je regál úplne bezpečný.

Kuchyňa.

Je neoddeliteľnou súčasťou každého bývania. Neustále potrebujete niečo odkladať, prípadne premiestňovať a regály budú určite pozitívnym prínosom. Nie je ani tak dôležité, ktoré regály si do kuchyne zvolíte, ale bezskrutkové celokovové regály profilu Lnikdy nič nepokazia. Jednoduchá stavba a manipulácia s veľmi príjemným vzhľadom splnia všetko, čo potrebujete. Výhodou je kombinácia regálov profilu T.

Detské a ostatné izby.

V týchto miestnostiach v domácnosti je dôležité dbať na bezpečnosť. Všetky regály z dielne Majster Regál sú bezpečné, no v prípade menších detí obývajúcich detské izby by sme Vám odporúčali lakované modré celokovové regály s drevotrieskou, alebo celokovové regály profilu T. Sú bezpečné, dostatočne silné na uskladnenie čohokoľvek v izbe a poriadok máte zaručený. Touto voľbou nikdy nič nepokazíte.