DREVENÝMI REGÁLY DECODREVENÝMI REGÁLY DECO
Regály do domácnosti Regály pre firmy a kancelárie Regály do dielne Regaly do zahrady Regaly do kancelarie Regaly pre gastronomiu Regaly do priemyslu Regaly do pivnice Regaly do obchodu

Black Friday na Majster Regál trvá celý mesiac

0%

Black Friday, táto špeciálna zľavová akcia, je pre mnohých z nás najvýznamnejším nákupným dňom roka. Dokonca aj v Slovenskej republike je Black Friday veľkým dňom pre obchodníkov i zákazníkov. A pretože vieme, že zľavové akcie milujete, vymysleli sme pre vás celý mesiac plný skvelých zliav a akcií. Najskôr sa ale pozrieme na to, ako Black Friday vznikol.

Kedy a kde vznikol Black Friday

Hoci sa Black Friday stal globálnym fenoménom, jeho korene siahajú hlboko do americkej kultúry. Začalo to v 60. rokoch v USA, kedy deň po Vďakyvzdaní tradične zahajoval vianočnú nákupnú sezónu. Sprevádzaný obrovskými davmi ľudí a dopravnými zápchami, dostal tento deň názov "Black Friday". Ako šiel čas, tento trend presiahol americké hranice. Správy o neuveriteľných zľavách rýchlo prekonali Atlantik, a tak sa nákupná horúčka známa ako Black Friday postupne dostala aj do slovenských krajov a hájov.

E-shopy a Black Friday dnes

Black Friday pozná dnes asi každý. Vo svete online nákupov sa zľavy vyskytujú na každom kroku, napriek tomu zákazníci po celom svete očakávajú v týchto dňoch tie najlepšie ponuky. Ani my nezostávame pozadu a v našom online obchode Majster Regál ponúkame výnimočné zľavy na celé produktové rady. Aby si svoje kovové regály v zľave stihol kúpiť naozaj každý, prichádzame s akciou Black Month, teda že sa na špeciálne zľavy môžete tešiť po celý mesiac!

Black Friday

Prečo je Black Friday tak obľúbený?

Mnoho ľudí odkladá svoje nákupy aj o niekoľko mesiacov a čakajú na tento "čierny piatok", pretože Black Friday je príležitosťou na nákup skvelých vecí za zlomok ich bežnej ceny. A často nejde iba o jeden deň. Obchodníci s obľubou zlacnia produkty na niekoľko dní či dokonca týždňov, aby oslovili čo najviac zákazníkov. Výhody nákupov počas týchto dní sú zrejmé: významné úspory, široká ponuka produktov a možnosť objaviť nové značky. A nemusí ísť vždy len o fyzické produkty. Počas akcie Black Friday môžete zaobstarať najvýhodnejšie aj rôzne služby, elektronické licencie, predplatné, členstvo a pod. Black Friday miluje naozaj každý! A čo tak nový regál za super cenu?

Black Month na e-shope Majster Regál

Kovové regály sú stále obľúbenejšou voľbou pre mnoho domácností a kancelárií. Či už hľadáte regál do obývacej izby, kuchyne, šatne alebo skladu, Majster Regál má to, čo potrebujete. Počas Black Friday ponúkame skvelé zľavy na naše najpredávanejšie regály, či už sa jedná o klasické skrutkové kovové regály alebo bezskrutkové regály radu Rivet. U nás nájdete širokú škálu regálov, od jednoduchých a praktických po designové a luxusné. Naše regály sú vyrobené z prvotriednych recyklovateľných materiálov, sú odolné a ľahko sa montujú. A všetky tieto výhody ponúkame za prijateľné ceny počas celého roka, ale počas. 

Back Friday

Akcie na regály rady DECO

Tohtoročná Black Month ponúkne množstvo atraktívnych zliav a výhodných akcií, ale medzi tými najočakávanejšími bude bezpochyby nový rad regálov DECO. Táto nová kolekcia, ktorá kombinuje eleganciu kovových konštrukcií s teplom drevených políc, rýchlo získala obľubu medzi zákazníkmi hľadajúcimi funkčné, ale zároveň štýlové úložné riešenie. Otvorené police rady DECO, vyrobené z precízne spracovanej recyklovanej ocele a dreva, prinášajú do interiérov elegantný nádych, pričom ich vzdušný a minimalistický vzhľad dokonale zapadne do každej miestnosti. Či už potrebujete regál do kuchyne, obývačky, šatne či domácej kancelárie, DECO je voľbou, ktorá spája estetiku s praktickosťou.

Vzhľadom na to, že tieto industriálne drevené regály rady DECO sú tohtoročnou novinkou v našom sortimente, mnohí zákazníci netrpezlivo čakajú na výhodné ponuky na tento dekoratívny modulárny regálový systém. Ak ste teda uvažovali o obstaraní kvalitného regálu, ktorý prinesie do vášho domova nádych luxusu a funkčnosti, nezmeškajte tohtoročnú Black Friday akciu na rad regálov DECO.

DECO

Black Friday je omnoho viac…

…ako len deň plný zliav. Je to doba roka, kedy sa zákazníci môžu dostať k produktom, ktoré by si inak nemohli dovoliť, alebo ktoré by si inak nevybrali. To je ten pravý čas, kedy môžeme premýšľať o tom, ako inovovať a optimalizovať vaše priestory, či už doma alebo v kancelárii.

V Majster Regál rozumieme vašim potrebám. Chápeme, že zvoliť ten správny regál nie je vždy ľahké, najmä pokiaľ neviete, aký regál vybrať alebo aký typ bude najvhodnejší pre vaše potreby. Preto sme kedykoľvek pripravení vám pomôcť a poradiť.

Aký druh regálov hľadáte? 

0 Komentárov
Predchádzajúce Farby a emócie u nás doma: ako vybrať farbu regálu pre harmonický domov Ďalej 5 tipov ako zvládnuť návrat do školy a do práce z prázdninového režimu
To Top
ADAPTÍVNY DIZAJN
Viacúčelové regálové systémy
PROFESIONÁLNY PRÍSTUP
Odborný prístup k vašim projektom
RÝCHLE DODANIE
Doprava ZADARMO pri
nákupenad 190 € bez DPH
ZĽAVY A VERNOSTNÝ PROGRAM
Možná zľava až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spoľahlivé
platobné metódy
VYROBENE V EURÓPE
5 ročná záruka na kovové regály